「免費」招集所有下決心想學日文既巴打2

316 回覆
11 Like 8 Dislike
事原有個巴打免費教日文
forum2.hkgolden.com/view.aspx?type ST message 6612897
由於反應熱烈所以租左個地方教,
但有D人就三分鐘熱度返下唔返下,而且都係一個星期一堂
宜家有2日既時間吉左出黎
因為地方要交租同其他費用,所以睇返人數大家多多少少夾返比果位巴打

由於宜家2,4有時間吉左(如果大家想既話可以加埋星期3既2030-2200)姐係3日
地點:大角咀
時間:星期2,4(1830-2000)
有興趣既可以留TG集合左之後再商量確實時
有興趣學日文,但係本身日文基礎0
tg : cat98765
Tg: drinksoup

同日本人做緊野 想學

+1

+1

+2
有興趣
淨係巴打
事原有個巴打免費教日文
forum2.hkgolden.com/view.aspx?type ST message 6612897
因為地方要交租同其他費用,所以睇返人數大家多多少少夾返比果位巴打

由於宜家2,4有時間吉左(如果大家想既話可以加埋星期3既2030-2200)姐係3日

我補充下先,呢班係0開始
如果有底既朋友可以JOIN一星期4日既密集式班
星期1245,2030-2230
Tg:googleison9
有意但星期四個時間唔得
推~~~今晚ADD大家
Tg: jon127
事原有個巴打免費教日文
http://forum2.hkgolden.com/view.aspx?type ST message 6612897

我補充下先,呢班係0開始
如果有底既朋友可以JOIN一星期4日既密集式班
星期1245,2030-2230

真心有興趣!
十月過日本讀 而家開始打緊底
連香港本身呢邊學業都棄埋
tg:lihkg8203
有意但星期四個時間唔得

想學x2 但時間就唔到
以上既都ADD晒,訓先
六七年前學過,n4完,開咗n3頭但唔記得晒咁滯,一直都想學返,有無班合適?
上過堂我就係三分鐘熱度返下唔返下
原因? 教個位巴打好似乜都冇準備過
冇PROJECTOR, 下下都手寫
我乜都唔識佢又要我自己手抄D平假名
點寫呀?
完左堂幾日先出份得日文GE NOTES
冇拼音冇中文解釋有咩用
最好笑係上堂寫五十音比我地睇都寫唔齊

我諗好就好在唔貴佢又等你同佢講你想點學
點寫呀?
冇拼音冇中文解釋有咩用

的而且確先生經驗係比較淺,但我覺得日文notes 冇問題,咁係比機會你自己查返d字,我開始上佢堂既時候都覺得有地方可以改善,宜家讀左個幾月佢都不斷反省同進步,而且宜家佢有一班係n3/4既同學都唔見有負評,所以我想大家比個機會佢
Btw多謝你意見
點寫呀?
冇拼音冇中文解釋有咩用

小班教學要做到樣樣有 連登仔真係難服侍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞