求fps game headset 推介

87 回覆
1 Like 3 Dislike
用過wireless 翻唔到轉頭
Astro a40
但wireless a50好似比有線a40 tr啲音質差:尖尖
差少少
音質黎講低頻唔出眾,但聽方向都幾好
當時調音認為低頻太多會影響聽聲

枝咪好靚,一撥上去就mute

舒適度我敢講好過95%以上耳機
佢cup住個型係好舒服,戴得耐都完全唔攰,又輕身

用緊第7年
而家個耳罩爆咗入面舊綿飛咗出黎
不過照用緊 諗住black friday換隻a50
但係price.com睇 a40 tr+ mixamp pro
個amp得舊款有得賣
新款個個可以係邊買?
雖然上網睇過新款個amp同舊款差唔多
好多地方都有,只不過冇放上price.com ,2000fun都有
我都諗緊換咩, 自己用緊arctis 7
但你講呢個mixamp既作用, arctis 7都有喎
買左 steelseries隻 arctis raw 平平地玩下算 唔夠用再升級
有冇用過Logitech g933嘅巴打講下心得
HpyerX轉過黎好唔慣
G933用咗兩年幾
唔知自己要求低定咩
打機聽歌睇戲都覺得幾好
不過個7.1冇開過
覺得開咗啲聲仲差咗
同埋係舊電已經開始keep得唔耐
好快又要叉電

中間試過用arctis 7
覺得完全唔掂即刻用返g933

而家想換a40/a50玩下
有冇巴打知a50 gen 4支咪仲係咪垃圾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞