點解冇人知 831 有過百人係路軌逃亡下落不明?

787 回覆
2180 Like 39 Dislike
Push
唔通蘋果最後嗰句野就係 周博賢 講?

屌咪撚乜野都ff一餐啦 百幾個人唔見左呀你估百幾粒精唔見左咩 點會咁耐都冇人知呀 點撚樣做到封晒咁多人既口呀 而家成撚日都有post散播陰謀論 咁樣係令到恐懼漫延 唔好以為自己好撚醒啦 focus返正經野上面好冇
我响連登睇過呢單野
有冇當事人出黎講下
pushhh
幾點既事

如果係假
證明蘋果係有野隱瞞緊...
但偏偏好好人覺得蘋果一定岩
點解個個都話睇過但又冇人搵得返原post
我果日全日都mon最新消息但從未見到有類似消息提起,果日啲風都吹得好勁,大把未fc既文都上哂水亦唔難搵得返,冇理由會冇呢篇
我都記得果篇文...吹到好誇...

我一路都覺得係 apple 事後發現收錯料...知道流流地...所以無跟進報道...

不過都推apple 出黎回應...有必要解釋下
我開係社評討論下都唔得
行動咪照行動囉
個腦都要諗野架
蘋果報導831太子站,其中果段"阿俊"夠莫名其妙啦,你幾時見過佢再複報?
果個位部CCTV事後被POPO卜爛,M字額又係果到,到底果個位發生過乜事呢? 蘋果記者現場採訪果個係邊個啊? 存唔存在架?
個晚都停駛左 個晚太子速龍沖入地鐵站個陣個段時間我係深水埗站同一時間黨鐵係停駛左 之後其他線過一陣都封埋
點解唔睇下其他新聞
其他無 咪收錯料
大把報紙收 FAKE NEWS
Fake news?
太子行去美孚要好耐喎。。。仲要咁黑
每一個禮拜連登都會loop一次依類陰謀論
我都唔知係連登太多對家打手定真係好多人iq太低
成件事好恐怖
我都記得呢單嘢,但最後因為大家都focus係死傷人數度,完全冇人提起行路軌。我記得之前講過,百幾人裡面有一個係城大記者
push
係佢失蹤之前(919前)
有女仔fd話嗰女仔中間有消失過
以為佢比人捉到入咗女童院
之後佢話要重新開始
亦都約咗朋友921見
所以佢朋友話佢唔會自殺

又有朋友話有男人比死者食藥
食咗會影響情緒

佢阿媽男朋友係狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞