點解冇人知 831 有過百人係路軌逃亡下落不明?

787 回覆
2180 Like 39 Dislike
我問左幾次同一個問題有關呢個問題但831之後到9月冇乜人知呢件事 完全好似好少有知
復香港 時代革命
明明嗰日有埋疑似當事人開過post話自己同成班人行路軌走
但單新聞同消息維持左一兩日就無左
我都想知,不過現身佢哋會有危險,希望所有巴打絲打平安
Push
阿sir食飯未
我一出嗰日已經睇到 後尾就係睇到話行左去美孚爆門出左黎 我以為全部安全逃生
唔係安全逃生蘋果先訪問到佢地咩?佢地應該係爆完閘棄完裝先send msg 比蘋果架喎
似炒車...
真係百幾人都被消失?
所以而家話佢地下落不明我都覺得好亂 但諗諗下又好似真係冇嗰日成功逃生既人出黎講返呢件事
不過都唔排除係驚比狗搵上門所以唔再提既…
自推,寫信投訴蘋果係最直接又有建設既方法,如果真係佢地關係出錯稿係有責任收返同埋聲明釋除公眾疑慮/恐慌
「而家喺路軌唔知行到幾時咩站先安全」
但之後到美孚站走左
係咪姐係當晚報料者係keep住wtsapp apple記者
咁記者之後想follow up問返當事人
但唔覆機?
根據apple嘅覆述似係報料者一路行一路同記者wtsapp 直到岀左美孚
會唔會就係而家啲黑警無啦啦停車喺啲住宅樓下拉嘅手足?
有冇人同我一樣會周不時見到兩三架狗衝車突然停某啲住宅樓下?
好奇怪仲有一至兩架救護車跟住,全部一齊閃晒燈,但睇tg當時又唔係戰區?
朋友係MTR做, 最後全部人係美孚同石峽尾走哂
係 我講過幾次
明明某區冇事又要重狗真係好撚奇怪
Fact check?
就係囉,明明check過唔係戰區,但重狗。但只怪自己太蛇guir唔敢留喺角落睇後續發展,但奇怪連新聞都冇報過
堅唔堅呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞