點解冇人知 831 有過百人係路軌逃亡下落不明?

787 回覆
2180 Like 39 Dislike
其實太子行去美孚有啲鬼
屌 到底有咩係可信
Diu...
有,而且都希望係大炒車
只係無論真定假都係留有好多疑點,重點係好多人都未聽過,所以保留直至當事人或報館出黎釋除疑慮
冇記錯車站同車站之間應該都有緊急出口?
留名
求真相
其實香港而家講呢啲冇意思,新屋嶺冇fc,太子站冇cctv冇fc,離奇自殺案都係冇得fc,幾乎單單都係死無對證,咁係咪應該咩case都唔好推? 拿講真兩樣野我自己覺得冇必然關係,都係各自爬山各人選擇,活動戰術post我有推呢邊亦都有,唯一冇推既係報夢post呢啲咁冇科學根據既野,但佢偏偏置頂緊
即係一路行一路用電話報俾蘋果?
咁蘋果有當時人contact, 實可以搵翻佢本人㗎喎, 如果最後有成功走到
p
去咗邊啊!!
咁果陣查案post推唔推到野出黎啊
尋日浮屍出黎之前有無核平香港啊

唔係想同你嘈啊樓主
但你明唔明點解一直有巴打叫連登偵探唔好查案郁手落啊?因為喺啲證據浮面之前我地咁樣喺度傾無意義架,與其陰謀論喺度好驚好恐怖,不如推行動post令多啲人知跟住果兩日其實有咩野做仲好

你可以話推到蘋果解釋/推到有真相
如果推到831果時就唔會無哂聲氣啦
而且搵到真相又點?你講得啱啊而家浮屍案搵到真相啦,係咪功德完滿無下一步野要做?
連建基於事實嘅跟進行動都未去做
呢啲唔知係咪事實嘅追查仲係咪有需要?
好嬲好嬲啊,但前幾個鐘仲講緊聽日啲活動搭左時間咋

你都可以話各有各做,咁我阻唔到你啦
如果呢樣野嘅重要性同順序喺你心目中真係排咁前嘅話
好大機會係作故仔
我睇左好多唔同資料同POST
未見有人打爛玻璃落路軌
利申:當日係油麻地站 同太子走甩班車D手足一齊逃亡
要FC 唯一方法係 公開831 CCTV
721 831永遠係黑警死穴
tui
講真 實彈出咗咪又係咁
香港人有諗住反抗咩?叫下口號出去唱下歌架咋
你話遊行 我都去咗好多次
一次比一次失望
班狗愈來愈離譜 但人既戰鬥力就下降
每次出去平安返到屋企都好責怪自己出面有手足俾狗咬
但可以點?根本宜家集中遊行已經冇用
隔離post有人話中左結界
百幾人仲係下面
唔爭在講埋啦
冇用我都會出
但大家真係要轉策略唔撚係再遊完行等俾狗大搜捕囉
個人認為如果真係百幾人係行路軌,有機會依家嘅浮屍跳樓全部都係喱百幾人。
有機會被狗打死,又或者到佢哋行緊路軌嘅過程有啲咩事或者係遇到啲乜嘢嘅意外。
俾人發現嘅時候已經死咗,
但係黨鐵同班狗唔知點拆,所以咁多浮屍跳樓
因為好難解釋到點點解會冇人講返呢件事,
解釋都無人講就係因為冇人出得返嚟。
本來覺得呢單新聞流流地,但諗起路軌逃亡同報夢post個環境好似有d似報夢應該係知情人士想爆料但為左保護自己所以用報夢黎暗示,車站底下可能講緊路軌

“我跟住個女仔去到一個地方 個地方好似係某車站(廢棄?)嘅底下 地下舖咗碎石 側邊有天橋嗰種石柱支撐
嗰個車站地下都有死屍 印象中有個黑衫男仔
有一個白衫男仔未死 匿咗喺石柱頂部度

嗰個地方好似有警方(軍方)守住
因為當我跟住個女仔行近
即刻有長條形手榴彈(tg?)同埋有槍射我地

我問佢 你係831定新屋嶺?
個女仔講咗句「佢地發現咗我啦」就消失咗”
不過我都覺得最諗唔明嘅事,點解依家咁多人死,可以冇任何家屬出嚟路祭,或者係其他朋友搵返佢哋,剩係得919妹妹除外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞