[Mac 撚入]你update 咗MacOS 10.15 Catalina未?

189 回覆
15 Like 1 Dislike
頂 我咩都唔知就up咗
喺更新loading嗰時 勁熱 風扇長開
仲要手動放咗個冷墊喺底降溫先得
但更完 未見lag 目前良好
風扇大聲同勁熱已經好on9 唉屌 佢幾時修正個bug
我部19 mb pro, 第一次用apple 月頭買嗰陣 成日突然黑屏 嗰下覺得好伏
我都係19 估唔到都頂唔順新os update
Same here , 19 mb pro, 會唔會係個OS 問題
根本就係os問題
Read only
sudo ...
咁點算 幾時有得fix bug
仆街 依家hang咗係解鎖個畫面 係咁load緊
依家部電腦變咗舊磚

係呢個畫面load咗好耐 解唔到鎖
我叫咗你哋唔好update
你叫之前 我已經up咗前日 但今日開始奶野
咁你部機依家點
所有問題已解決
正常使用中
屌 update完變咗磚 星期六拎去整 原來個update特點係將部新機變磚
點整 點reboot
我同你唔同,我主要係系統權限問題導致用唔到EGPU,跟住呢個post去做已經fix到

https://www.reddit.com/r/MacOS/comments/caiue5/comment/et94g0e
個Sidecar 問題就真係無解
我係部機電量狂倒水 十五分鐘由80%變60都不特止 風扇變咗勁大聲 個底勁熱

到咗岩岩返到屋企 開黎睇 變咗做磚了
如果係卡在「正在設定Mac」,強制熄機restart 已經可以fix到入系統
仲用緊late 2009 估唔到咁襟用
可能燒左顯示卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞