[NBA][時代革命][靜靜地贏] 馬刺球迷專區 59

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今晚先
$120 屌你老母膠波
可以買機票去美國睇波了。
去澳門都去唔到
然後又吹走晒

定其實等緊KD回家帶隊奪冠
唔洗講,我射了

有冇人一齊?
25都係你哋燈到佢25
到時肯定又含kd含到雪雪聲
科個位好易replace到
人情上一定留
做生意上就唔太值
留名又有隊開高薪搶
你大獲啦, 呢度好多人迷科架
平心而論
科係咪必留到好似主力咁款, 唔係
佢唔單止無身高臀展, 仲唔係好多進攻板斧, 打法同戰術定位都唔多, 亦唔係好多空間去成長

但係我好希望會留低佢喺球隊
1. 三分火力我地不嬲都無乜, 又唔多量又唔高質, 科係我地少數穩定既外線火力
2. 態度同正能量, 佢係上年game 7少數無因為失落而沮喪既球員, 甚至夠膽放開打, 差少少就因為佢射到追平. 留佢喺球隊一定對YC心態成長有正面影響
幾錢就希望可以收順D, 一年7.5M應該真係盡
好似臨尾入樽追到差兩分
Trade 毛巾未有cap簽禾科
毛巾+之後兩年嘅二輪簽換唔換到一個12m嘅到期約
POP爺肯先得架, 當係仔咁死攬唔放
76人之前好似好想要, 最好續約嗰陣搶走佢
真心
身高一定唔係大問題
冰科仲高過fvv lou will
控球 助攻都有進步咪留
如果之後圍住ass white 芹 ddr砌
無必要大約留科
今天是個好日子,我們全力衝刺,這場集訓不錯。

目前球隊的重點還是在防守端,我們需要做得比去年更好,一切都從攻防轉換開始。發生失誤之後必須迅速退防,這是教練一再強調的重點。

從先發轉任替補其實很有趣,跟著Patty、Belli、Rudy、Lonnie全場飛奔找尋處在空檔的射手,空間很寬闊,這樣的打法很酷。

不管教練希望我做什麼,我都會去做,我很樂在其中,只要能幫助球隊贏球怎麼樣都好。

(Derrick White)

Source:
https://www.expressnews.com/sports/spurs/article/Derrick-White-finding-fun-in-move-to-bench-14551502.php

禾白接任妖刀
同感, 不過切入能力要加強, 射波都未夠準
可唔可以今晚開新PO
未夠clutch
12點開新po
未夠禿
伯母吹雞
一定推爆個po 佢
但其實後日先開league 聽日先開po都未遲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞