[NBA][時代革命][靜靜地贏] 馬刺球迷專區 59

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
白帝仲未回到魂醒啦喂大家好嗎
又係出毛巾呢啲on9 幫對面射到起q嘅劇本
新一季唔好再畀呢啲垃圾我睇啦
G league隊出場
lead緊十幾分咁樣倒真係接受唔到
一開直播就比人sm
kj三文治 lma輪休
難得有時間睇波畀我睇毛巾同意粉出嚟派膠
屌就嚟開季隨時要到季屈先見得返幾個新仔
新一季 新球員 舊劇本
去睇八村算數
不要再說了
對面仲要用starters打我地啲g league仔
又要做魚腩
好撚嘢 輸鳩哂三場preseason 仲要係畀人炒嗰隻輸
輸唔緊要 問題係同上季一樣嘅輸法 隊波成個暑假究竟練咗乜柒
年年都係咁㗎啦,習慣就好
我發現年年preseason刺都係輸到仆街
開季你班友同我醒醒定定
除左禾ass同科 其他人係完全冇練過咁 有啲仲廢左
今日睇到ass啲身手真係返曬黎
係交波仲差啲火候
科呢幾日著撚曬火 但俾意粉條撚屌倒曬
carroll算係一個驚喜 執到隻高汁綠葉
睇數據意粉正負值0
繼續倒水。。。。
summer科真係驚跌出輪換啊練到好撚fit
科神
我所做的只是比較Adam Silver面對困境展現的原則和勇氣和我們總統對各國獨裁人物的回應。不論阿拉伯、北韓、俄羅斯或土耳其,我們總統相較之下總是表現得無能、膽怯、不負責任。

面對經濟危機,Adam Silver選擇支持我們國家和長期信仰的準則。反觀近年的水深火熱,有時甚至讓人覺得政府大行集權主義,意圖介入人民的生活細節。「這真的發生了嗎?」我們以為我們生活的世界不會遇到這種事,但是兩人的對比相當赤裸。當你留意我們總統如何與世界上的獨裁領導者交談、回應,再看看Silver的處理方式,我真的為後者感到驕傲,他做得很棒。

(Gregg Popovich)

日前美國總統Donald Trump受訪時評價NBA和中國的風波,表示:

「NBA必須自己找到解決問題的方法,他們知道自己在做什麼。不過我注意到Steve Kerr就像害怕到不敢回答問題的小男孩,Popovich也差不多,不過沒這麼害怕罷了,他們抨擊美國的種種,談論中國時卻不願意點出任何不好的事情,這很有趣,也令人難過。」

Source:
https://www.mysanantonio.com/sports/spurs/article/Popovich-blasts-Trump-s-cowardly-approach-to-14518655.php
冰科咁勁點留
巴清巧耐無見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞