歐美主流樂壇集中討論區50

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
想請大家幫下忙
Gem首新歌walk on water 勁似抄歐美
尤其係0:58 開始個句
硬係好似唔知邊度聽過
想搵返個首歌
佢成首歌都好歐美pop風格
但係唔講政治人品 我覺得首歌幾好聽
我只係覺得佢首歌係其他人度抄黎抄去
咁要其他人解答啦 唔係幾聽得出

究竟一個management team係幾有marketing觸覺先會識得黎香港呢個地方tour而唔係一味日本日本同日本
咦 原來冇日本 原來係新加坡嚟
定會有獨立日本leg

成日覺得佢哋啲歌好festival-ready (in a good way)
期待
RED 7 years!

favourite three songs: Begin Again, Red, All Too Well
Begin Again and Red!!!
其實Treacherous 我都好鍾意 嗰種好青蔥但又心有餘悸嘅感覺 首歌其實都幾dark下 唔知點解
▎ 新歌消息!女神卡卡與被稱為「迪斯可天王」的印度歌手「Bappi Lahiri」一起合作了2首歌曲!並且希望在年底釋出歌曲!

印度寶萊屋的「迪斯可天王 Bappi Lahiri 巴皮.拉哩」是位在印度非常知名的創作歌手、演員與唱片製作人,他為印度寶萊屋電影創作非常多歌曲。

Bappi Lahiri 他近期透露,他與「女神卡卡」錄製了2首合唱歌曲,他說:「是的,2首合唱曲,她(Gaga)用英文演唱,而我用我獨特的印度語去唱。我們正在等待歌曲的發表,希望能在年底之前能發行!」
Bappi Lahiri records two duets with Lady Gaga, reveals he has collaborated with Akon too
https://t.co/eBcalUgUwD?amp=1
我尋日先第一次聽Hot Girl Summer
有啲太短但係幾好聽
7 years I feel old btw my fav songs are All too well and Starlight
seriously?
Please pass her baton to cardi ASAP
Bollywood star confirmed
And LG6 =never
頂 講漏左state of grace
其實我覺得state of grace > all too well 希望唔好比人打
all too well太sad state of grace係22種陽光氣質又而好似看透世事咁嘅瀟灑性格 跟住啲鼓同吉他好撚正
I miss country Tay
i miss the slim RED tay
https://youtu.be/zlJDTxahav0
Selena Gomez - Lose You To Lose Me
Lose You To Love Me
好普通
我覺得幾好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞