歐美主流樂壇集中討論區50

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
Riri真係睇狀態好嘅話真係好撚正
Adele唱法麻麻地 好傷聲 但係感情係最多嗰個
Mama唱法最科學同埋狀態平均地唔錯 至少又跳又唱都冇乜車禍
Katy其實係好左好多 會有啲Resonance
Taylor就....希望佢會學好啲唱歌 對把聲冇咁傷
Agger with jazz 不過tay同katy riri有差咁遠咩
Adele好似爛晒喉 好返未
Adele 啲歌路咁窄
Vocal range同其他比又唔係特別優秀
我會排Riri >= Gaga > Adele > Katy = Taylor
Riri Gaga跳住唱都好穩 加分
Katy唱功係好咗 但差既時候可以好差
Taylor 就一直唔係以唱功自居 但相對穩定
呢5個嚟講一定係最4/5
所以點解仲未出碟
Oops 🙊
I stan with you
Adele有啲似CelineCeline真係太狗血同首首一樣咁 睇下A4會係走咩風先可以再決左到佢歌路到底如何
Riri live真係好懶成日一句唱兩三粒字 勁多playback
Mama未唱Jazz之前已經幾好 唱完Jazz之後唱功再好左 把聲響到痴線
唔係21嗰陣做左手術啦咩 25era冇乜問題喎
Btw 佢地三個出得碟未
我應該排gaga>>>riri>adele>katy>tay
Riri嗰個真但佢舞台感搭夠 佢咁做嘅話我反而唔覺佢Hea唱
25 tour 傷喉cancel咗2場
Gallant
SWEET INSOMNIA.
Camila Cabello - Easy (Friday)

Sia - Rainbow (From The Original Motion Picture Soundtrack 'My Little Pony: The Movie')
https://www.youtube.com/watch?v=-x9dKGiutA4
MIKA - Sanremo - BBC Radio 2 Piano Room
https://youtu.be/jw5eV4ez3nU

MIKA把聲真係好好聽
sexy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞