熱青城響魚蛋義士單野上真係痴撚線

15 回覆
12 Like 2 Dislike
先係9UP叫人去政治庇護,笑人鳩坐無用
之後因為同盧斯達有牙齒印,所以盧斯達幫義士籌旗就話人呃錢抽水
明明人地只係幫手轉介,講中介抽水,邊夠柏洋抽3成行政費犀利
成班人真係好噁心
熱青城?
已經無人再想理條白虎
熱青城?

即係熱狗同埋青山城邦派 唔包括碌撚
先係9UP叫人去政治庇護,笑人鳩坐無用
之後因為同盧斯達有牙齒印,所以盧斯達幫義士籌旗就話人呃錢抽水
明明人地只係幫手轉介,講中介抽水,邊夠柏洋抽3成行政費犀利
成班人真係好噁心

今次唔好再俾人過河抽水濕腳喇,至少唔好三成~
熱青城?

唔計普羅,因為毓民話會幫義士

熱血
青山城邦
熱青城?

熱血
青山城邦

我希望呢個名會取代熱普城,
毓民雖然有缺點,但大是大非上會講人話。
熱血,青政,城邦聯盟?
熱青城?

熱血
青山城邦

KK成日都會用「青城派」黎講城邦論,串鳩佢地青山醫院
熱青城?

熱血
青山城邦

人話:
https://www.youtube.com/watch?v=-R7h5i350wI

呢單唔算大是大非,純粹涉及私人利益同價值觀,
同埋游蕙禎得個樣係無講錯。
熱青城?

熱血
青山城邦

agree
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞