假如WW3,中美大戰為首,歐美聯盟外,中國除咗俄羅斯馬來西亞越南泰國印度,仲有咩人幫拖

516 回覆
8 Like 191 Dislike
內戰
個腦即刻浮左班狗係到舉旗
係到叫mic前面嘅人群立即散開 你地而家參與緊一個非法集結
最想支國死嘅肯定係俄羅斯
至於其他 冇利益點會無緣無故出兵幫手
有主權爭議個堆唔講
淨係幫支國=得罪其他所有國家已經唔抵
可能堆非洲第三世界國家會撐支共嘅
你諗得佢地太美好宜家真係會幫其他國家出兵真係唔會有咁濟...更何況係打中國呢隻大怪獸,雖則我地成日笑鳩佢地打飛機摺被不過中國打起上來啲二線國家真係會送頭機會大...

反而印度佬係呢場戰役既關鍵,佢一鎖馬六甲再配合埋美帝炸佢同巴基斯坦既陸上運油,中國哴定口含吹奶啜咬洋腸都得了
越南同支拿八五年後係世仇
識啲野 印度依家掘起個速度同埋地理優勢太好
其實國家除左俄佬 都不值一提
無核化咪取消到囉
射落中南海到用咗佢唔好晒
東南亞咁多邊境問題仲唔趁火打劫咩
中國啲所謂盟友似狗肉朋友多啲 到時候 幫唔幫手一個問題 幫唔幫到手一個更大問題
支那撚有人幫拖咩
班盟友都係搵佢笨炸
唔好FF喇, 越南印度同中國有牙齒印都唔知
拉, 推返行動 post
有呀香港黑警囉
非洲班土著
雖然印度自炒飛機世界第一 航母整十鳩幾年都未整到仲要個屎坑攪到大爆炸....但配合美帝鎖海峽都唔係難事

除非中國先發制人,光速係喜瑪拉阿山衝落去剷平新德里,如果唔係中國背脊永遠都會有條刺。但係都睇得出俄佬宜家有啲本pea,肯放咁多軍武比中國,可能都知自己除左核彈都頂唔到美國,要靠中國頂住
印度最憎中國,巴基就會幫中國。
認真 打起仗上黎 無人會幫中國
經濟同中國fd都唔等於軍事上會支持
老老豆豆,真係應該冇乜國家會幫
印度越南唔伸多腳都偷笑
俄更加會坐享漁人之利,從中搵著數
泰國,馬來西亞都唔會咁睇唔開沖去做炮灰
不過,會打先算喇
岩岩同台灣割蓆果d
非洲d 山卡拉地方咪會支持中國
中國應該全世界得伊朗同北韓會真心幫拖
俄佬都唔會同你堅打
香港
點解你會覺得越南同印度會幫中國
識唔識到底
澳洲滲透咁勁會唔會
成堆打起上黎都要比人屠
佢係真係唔識架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞