政府想間接宵禁宵到幾時?

111 回覆
471 Like 5 Dislike
政府想宵禁到幾時 宵禁目的又為乜

其實大家都諗到屌你修復完我咪再拆過囉

政府都知 佢依然關黨鐵 我覺得係buy緊time

一方面間接宵禁 以免你地又18區開花

一方面全方面叫休息 但之鋒講得好清楚 到國會真係通過人權民主法案都起碼月底後一段時間 仲未計真係制裁佢地要搞幾耐

咁呢段時間 你估PoPo真係同你班休息撚一齊休息?你估你地搞緊文宣 國際線 唱歌既時候 佢地會唔做野?等運到?

我相信佢地而家真係大力搜索緊部份勇武前線 甚至捉唔捉到都好 稍後都會求其捉幾個 再大大力話捉到人 然後即刻擺上庭 以恐嚇所有人 然後成功止暴制亂

另一方面 再拉到時間等大家集中區選 我個人唔認為政府想拖延區選或取消區選 藍絲page強調1124唔係冇理由既 一來我相信佢地同時間係背後做緊野操控緊選舉 二來等大家集中晒區選 停止再開花

無論區選我地贏晒都好 共產黨都係最關心個春袋 佢地最多寧願放棄區議會既席位 都要保住香港對中國既重要地位

提外話 希望大家要裝修針對返中資 搞黨鐵其實好危險 因為黨鐵大量cctv 而且一定會比黑警搜證
但打街鋪 一來可以拎到既cctv已經唔多 而且搜證都係非常難 請手足注意
【交佢老母】合法簡易交差餉/水費/公屋租金/稅方法 PPS懶人包
https://lih.kg/1642316

實用PPS教學出左喇
有online有打電話,方便全民參與
無宵禁,係你自己驚姐。
我夜晚街照出。黑警老母繼續屌。
屌 我都係條街度 問題係真係靜好多 手足都唔見幾個 連首都沙田都係得幾十個人睇緊天高地厚

每日朝早0630

#Day 1 提早起身搭黨鐵:只上唔落,和你塞爆大行動

香城晨運
https://t.me/hkgdmorning
聽日8點停唔停黨鐵?
想點?
咁係咪更加應該玩返十點鐘鳩嗌!?
黑裝修紅裝飾係可以影響成個運動既極大誤會
https://lih.kg/1642277

其實呢段係我抽出黎 我漏左講 只有手足繼續關開花先係正確
咁係咪更加應該玩返十點鐘鳩嗌!?
黑裝修紅裝飾係可以影響成個運動既極大誤會
https://lih.kg/1642277

其實呢段係我抽出黎 我漏左講 只有手足繼續開花先係正確
講返 唔係唔搞黨鐵 但手足記得一定要做足保護
我嗰個 Part-Time Degree
有咩對抗方法
除左繼續開花 唔好比popo休息 真係諗唔到
始終我地有勇 但係我地既能力好有限 等國際幫我地既話 可能未制裁到我地既手足已經比人打死左
退一萬步講
比我地選到多於一半議席
佢又可以用緊急法ban
或者推任何政策
當然,佢會繼續做啲社會混亂的假象
搵啲狗四圍搞事
所以係停唔到落黎
直室香港人入哂集中營為止
真係冇咩所謂,咪當休息下,呢排NBA/BLIZZARD事件夠玩一排,又keep到士氣。on9政府只不過係燃燒緊商界利益,我反而想佢唔好咁快開番鐵,睇佢頂得幾耐香港人適應力就好強既
宵禁對我0影響
加上呢幾日都冇開花
邊個搞事一目了然
其實巴士都冇停
根本可以照出街
急乜野,玩唔到勇咪玩和理非,大把野玩,某程度上而家外國引起左關注大陸D杯葛事件,我地呢排玩和理非/文宣戰仲配合。到文宣玩完,咪玩番開花勇武,loop住玩慢慢玩
夜晚都照出諾士佛臺飲酒
咪傻啦
蒙面法之前都係一五返工,六日出動。平日不嬲都人少啲啦。
再者又唔係無巴士,之前巴士大佬咁支持獎吓巴士公司啦
都係 可能係我庸人自擾
都岩 呢幾日暴雪火箭單野都搶晒焦咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞