覺唔覺冇大台既運動真係好撚正

270 回覆
2827 Like 25 Dislike
呢種關係最緊要信任,自律
所以唔好捉鬼,唔好割席
但係無共識 有D夢境突發情況真係幾混亂 有D手足就係咁樣比狗咬左
bin c
唔撚割!
https://www.gofundme.com/f/free-hong-kong-tshirts-on-nba-opening-night?fbclid=IwAR1qRUFOYUqnZXYZt9YxPl2WCIio1Q_oz29gN7IfJHeSnvr1wEHcqE05cls
美國人集資係NBA開幕之夜派"Stand With Hong Kong" T-Shirt俾在場觀眾 搞到到時班大陸人連cap圖都cap唔到

連豬話你地連Retweet咁簡單都唔做 點光復香港呀https://twitter.com/Sun_DMoreyFan
呢個係Fundraising Organizer嘅Twitter 大家一齊去Retweet + say thank you to 咁多位 sirs and madams
呢啲就叫民主
至少短短幾個月呢刻黎 我地有!
D大台撚乜都做唔到 攪唔散場運動
個邊癲好多 衫又唔著鞋又唔洗著
係啲實彈中穿插勁過香港人好多
個個都係魔法師
講就容易,但最難搞嗰part就係意見分歧,尤其是三毛群起出擊嗰陣,搞到和勇互屌,要做和事佬強行將兩邊connect返一齊,幾撚辛苦
可以瘋狂休息
到時連登呢幾個月的post 應該會全部被archive 放晒入圖書館比人睇番 去研究香港民主運動的轉淚點
屌,呢個真
仆街,即係香港仲衰撚過伊拉克
喺集會、遊行現場
一定有人派水、寶礦力
周圍有人問邊個要食嘢
呢種手足情,沒齒難忘
無得擒王就濫暴
見後生嘅就捉
香港人IQ冠絕全球
「一輸要輸十年
公民社會一沉百踩」梁繼平義士
抗爭運動:冇大台

間間茶餐廳部部電視機:一台獨大
係香港人先容易做到
醒目+每個人有自己專長同位置
又creative,真正獅子山精神
612果日 真係畢生難忘
企係到個阿姨問我有無帶衫,塞左件衫俾我
沙田果日天降物資
火車站一堆散銀
大家唔識但第一句話招呼都唔洗打直入主題
買物資個師奶直接問我「個冰袖你估岩唔岩用?」
北角散場係街到阿伯叫我小心d,邊到有警察
真係全部都歷歷在目。
冇大台
各自發揮功效
一定會有集中營改做香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞