美國參議員霍利:繼續有公司向中共卑躬屈膝,蘋果會否在香港的iPhone移除美國旗emoji?

361 回覆
1699 Like 7 Dislike
即時 快推 文宣方向!!!

relate Free Hong Kong = Defend US Freedom of Speech!!!

槍仇必報

612 721 811 831 929 101 新屋嶺 第二槍 緊急法
https://www.gofundme.com/f/free-hong-kong-tshirts-on-nba-opening-night?fbclid=IwAR1qRUFOYUqnZXYZt9YxPl2WCIio1Q_oz29gN7IfJHeSnvr1wEHcqE05cls
美國人集資係NBA開幕之夜派"Stand With Hong Kong" T-Shirt俾在場觀眾 搞到到時班大陸人連cap圖都cap唔到

連豬話你地連Retweet咁簡單都唔做 點光復香港呀https://twitter.com/Sun_DMoreyFan
呢個係Fundraising Organizer嘅Twitter 大家一齊去Retweet + say thank you to 咁多位 sirs and madams
NBA Tiffany 衰仔樂園 依家到蘋果

美國佬心戰真係好撚癲
日落帝國
仲要本身都唔係反支

只係香港問題

係習大大自己做成
點解班美國國企好似係要同政府對著幹,如果連成一線支那真係收晒皮
老美好多人睇支那唔順眼想做瓜佢好耐
慣咗反政府 加上奶共有錢賺
Trump又搞到佢地賺少咗
唔係對著幹,係美國新型科技係比較睇錢多,加上佢地既背後利益集團同trump係相反
不過有一天如果真係要歸邊,呢班公司都會跟返美國政府
大家又點件諗到一頂綠帽會蝴蝶效應成咁
高招呀
煲大佢
好難相信一個球隊GM真係咁天真唔知頭唔知路走去支持香港
美國佬嘅八奇思考領域
NBA 中國投資應該過百億 咁都唔跪 個後台一定好硬
共匪已經迫人用 強國標準的4G同5G。iphone 有乜無乜都無關係啦
串得好應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞