[COYS - 黑警死全家] 熱刺球迷吹水區 170

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
到底係蛋糕件事本身on9啲定係兒登仔煲大佢on9啲
兩件事都係
話罷工最on9,又唔係咩大件事
說明已經唔只係連登問題
呢幾日周圍全部都係互屌分化
香港人仲撐到幾耐?
好彩今次無大台,大家只係各自努力,就算佢地退出唔玩都唔會散
如果唔係咁樣玩完就好on9
我覺得係因為冇大台先搞到咁樣
冇大台嘅和平抗爭效用唔明顯,再加上方向唔統一,好容易令抗爭者動搖甚至感到無力
唔係話冇大台就一定會唔掂,但真係要全民勇武先適合呢種形式
大台被針對目標太明顯,一有差錯即刻玩完。
無大台力量唔集中但無咁易完全收皮。
算係有好有唔好啦
睇你目標係咩姐
淨係諗住示威控訴政府博全世界同情嘅話 冇大台會好啲
如果你真係要推翻政府搞革命,點都要有領導嘅人/組織
我覺得而家都重係「攬炒」階段,未到推翻政府嘅地步。
問題係而家政府擺明拖長嚟打,一邊大搜捕一邊消耗抗爭者意志,而家個抗爭方式唔調整嘅話,喺我哋未重創政權之前,可能已經被政府整死
個人覺得用攬炒嚟贏個難度仲大過真革命
唔明煲大佢有咩意思
究竟係五毛做定係連登真係咁多on9仔
切個蛋糕有冇必要咁大反應
下咩事
發到咁大嘅
人云亦云
有時候班廢老講得好啱 後生仔好易受人影響
皇巴拜快買
Saw the match. Overall he was poor.

He just looks like he’s lost all confidence.

Just wish we could stop spreading this narrative that he’s basically a dreadful person who hates Spurs and sabotages the club from within.

其實又係典型表現
再係踢得咁柒得獌要佢
我係擔心大家太依懶HKHRaDA同埋低估中共嘅生命值。以NBA、Bilizzard等事件睇到中共影響力其實係好撚大,所以我相信攬炒唔係一兩年內嘅事。
推文宣po又唔見咁認真

咩風水陣生日蛋糕就出晒嚟
食屎啦!
錯哂地方啦
不過屌鳩佢咪算 篤灰做乜鳩
[@FootyInsider247] | Daniel Levy is ready to tempt Christian Eriksen to finish his career at Tottenham Hotspur with a five-year-contract worth £60M.

Spurs have offered £230,000-a-week along with bonuses to put Eriksen alongside Harry Kane as the club’s top earners.

#THFC #COYS
重要要佢肯續先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞