[COYS - 黑警死全家] 熱刺球迷吹水區 170

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

利維估陣容@20191019 22:00 PL Spurs v.s. Watford

TEAM NEWS:

@ChrisEriksen8 (leg) – suffered a dead leg on international duty and being assessed.

Hugo Lloris - continues to be monitored and assessed.

@LoCelsoGiovani (hip) @RyanSessegnon (hamstring)
Both players have returned to full training.

Eriksen 傷, 我唔覺肥普會轉好多
將Lamela replace Eriksen
前面用返 Kane + Dele
Son 拉單邊.
中場中Ndombele + Sissoko
左Rose, 右Aurier, 中堅V5+ A4
估計場面U U U U U
上半場有一兩次比人打反擊...
講真 V5 + A4 係時後要比 Foyth + Sanchez replace
A4 今年狀態係差左 V5 都係
龍門用Gazza

COME ON YOU SPURS

解散警隊,刻不容緩!
林鄭月娥立即下台!
抗議動用緊急法!
[/quote]
民陣副召集人陳皓桓宣布以個人身份發起10月20日遊行。

咁勇武
輸埋今場farewell fatpo啦可以
要帶路了
泛民今次全部都好勇
屌那星
民賤聯有錢到
啲宣傳爭幾撚遠
留意到呢度有大埔手足失蹤
ccv
屌呀大埔出事
點搞 依家大埔公海話要圍狗屋
但作用係咩 我諗唔明
響狗屋自首嘛,睇佢直接過夜定點
me仲響中環
大埔手足小心
我夜d去望下
MAJOR BREAKING: A Barcelona hospital has confirmed that two protesters lost an eye yesterday after receiving the impact of rubber balls fired by the Spanish police.

全世界嘅黑警都係政權嘅維穩工具
閪班牙黑警
肥普咁愛愛斯賓奴 有冇出聲
同肥普割定先
三中堅
依幾年愛斯賓奴都唔係愛閪力了
屈仔,我了
主場比面贏下好嗎
Siggy 好波~
你比佢企定射 就好勁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞