仆街! 老喵燒鬚 電腦中毒 用咩防毒好

32 回覆
0 Like 3 Dislike
無啦啦Chrome 熄左之後彈頁 startpaging123.com 出黎
Control panel 發現 Winsnare, amulesw, bikaQ Rss
全部都係毒

宜家即刻裝左個AVG 30-day premium 試用版狂掃
仲有咩計
help
砍掉重練
腦魔 IT 狗
HELP
砍掉重練

岩岩先砍完 如果真係搞唔掂會再砍
HELP
砍掉重練

你砍定都得 如果要徹底清除既話
如果你純粹上解綁首頁綁架
就易搞好多
重練
砍掉重練

你砍定都得 如果要徹底清除既話
如果你純粹上解綁首頁綁架
就易搞好多

WIN10 個reset 保留file 得唔得?
如果唔得 咁win10 個reset 但唔保留file 得唔得?
我部腦早兩日先hard reset 到原廠win8 再升返win10
重練

有幾種重練
WIN10 reset 保留file
WIN10 reset 不保留file
原廠reset 變返WIN8

邊樣好D 講真即做 唔好玩me
thanks!
用 linux
linux
屌我都係咁
老閪都用Firefox啦
Chrome 自動下載已經係死罪

????????????????????
泰國矇面超人?
malwarebyte
再裝anyimalware

交換掃
老閪都用Firefox啦
Chrome 自動下載已經係死罪

????????????????????

In Firefox, when you want to download a thing,
the browser will ask "Save or Open"

In Chrome, auto-download and auto-open for you will lead to disasters.

唔知你設定咗乜
Chrome default auto download 但唔會auto open
Chrome 亦可以default ask for save 去specific location.
比white walker入侵
上咩網站中?

Format 算la
test
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞