束腳褲買邊度好

32 回覆
2 Like 1 Dislike
想買束腳褲,但係本人pat pat比較大
pubish legacy 個pat 位好似都唔夠大。
有無邊個牌子或者淘寶 束腳褲個shape好睇

PATPAT大唔好著, 好核突
U記
Dat ass

U記

u記我又嫌佢膝以下太闊
PATPAT大唔好著, 好核突

我知呀,所以一直無買;但自從有次係街見到有個人著個條束腳個斜既角度夠刁鑽,我先重燃希望

Dat ass

女朋友成日話要後入我
AE
認真 試下lakh size xl
如果都唔好睇 可以放棄
AE

AE? Aeon?
AE

AE? Aeon?

american eagle ? 有束腳褲咩
如果都唔好睇 可以放棄

呢個係pin roll,而唔係束腳,即係褲腳係橡筋
anyway, thanks
如果都唔好睇 可以放棄

吓 束腳嚟 睇真啲
baleno, bossini, giordano其實優質, 200樓下已經有條
利申有前兩間既jogger pants, g記長得濟唔岩我
uniqlo就算罷啦個束腳位闊到
baleno, bossini, giordano其實優質, 200樓下已經有條

bossini既衫高汁左好多
睇中左件白色風褸

bossini既衫高汁左好多
睇中左件白色風褸

高汁但係好多賓妹買 , 佢哋連男裝都睇, 攪到我唔敢買, 廢事同賓賓tb撞衫
如果都唔好睇 可以放棄

你睇多次先啦
如果都唔好睇 可以放棄

你睇多次先啦

Lakh將pinroll塊布收番入去就會變束腳
Dat ass

女朋友成日話要後入我

我碌鳩好大 包爽
Dat ass

女朋友成日話要後入我

我碌鳩好大 包爽

推post
AE

AE? Aeon?

有呀 綠色 卡其 藍色 黑色
自己買左兩條 6xx
係貴d但超高質

我就勸你唔好買Gixxxxxx既jogger
size唔岩亞洲人之餘
cutting差 又薄 又貴

利申:非打手 打手死全家
AE

AE? Aeon?

有呀 綠色 卡其 藍色 黑色
自己買左兩條 6xx
係貴d但超高質

我就勸你唔好買Gixxxxxx既jogger
size唔岩亞洲人之餘
cutting差 又薄 又貴

利申:非打手 打手死全家

希望大pat如我都啱着
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞