合法交稅/差餉/水費交到政府蝕錢, 有冇高手寫個易用程式幫手自動去交?

18 回覆
4 Like 0 Dislike
https://lihkg.com/thread/1637669/page/1

要人手去攪, 好麻煩, 呢個係手足放棄去攪既原因
而且金額小, 就話可以人手攪, 但金額小, 對正苦攻擊不痛
交10萬, 甚至以上既稅, 先令正苦蝕到入肉
例如交10萬, 正苦要比15萬手續費, 咁樣先可以蝕到正苦入肉
比錢出糧比魔警, 轉頭打9你, 你條氣順咩

麻煩高手寫個易用程式幫手自動去交?(好似話交既金額唔可以重覆)
電腦白痴輕輕一推
我覺得如果用程式去處理呢啲要登入後先做到嘅野
都有幾大嘅私隱危險喎
極端講 如果手足寫到個程式比個交百萬稅既人, 用自動程式交
蝕到正苦仆街
你登入左先行個程式
一定要寫呀
跪求
如果咁都懶 算吧啦
唔犯法都嫌三嫌四
10萬稅
當1.5一次要6萬6個transaction
窮撚唔使交咁多
網上銀行好似有得set schedule 重覆交
洗唔洗次次交易都要打驗證碼?
唔洗嘅應該好快
按鍵精靈
都係無教學
未試過
但唔同人登入後啲object 嘅uid 可能唔同
求java/c 出手
直接寫js script入tampermonker / greasemonkey會否仲易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞