【非常時期】劉雅麗尖沙嘴義載少女 怒轟的士佬拒載兼坐地起價

39 回覆
182 Like 0 Dislike
劉小姐 送去邊唔洗講出黎
原來係藍絲嚟,本身對佢冇咩認識,但係聽完佢係森美果個公子會訪問之後,feel到佢個格好乞人憎同埋明白點解佢一路都搵唔到終身伴侶
同馬蹄露一樣相由心生
所以劉雅麗個樣望落係比較善良d,感覺比起關寶慧好好多
我發覺做親舞台劇演員既都好多係黃絲,而且不分年紀,好似劉雅麗蘇玉華甄詠蓓黃秋生呢d中年人都係一早已經係黃絲,同歌影視界比真係有分別
咁又未必
低智森開咗個春天劇團
低智森其實我一路都唔覺得佢係屬於舞台劇界既人,佢只係一個利用舞台劇嚟賺錢既商人
我唔否認佢有膽識,夠膽按左層樓嚟拍我和春天有個約會電影版,但係我個人認為佢其實同舞台劇一d關係都冇,因為舞台劇導演,編劇同演員,三樣佢都冇份做過,只係一個投資者係度扮舞台劇大師
仲以為佢會係藍絲
原來係有良知嘅人
低智森係出錢,杜國威先係編我和春天有個約會,南海十三郎同人間有情
原來佢咁好人
我知呀,所以先覺得佢利用舞台劇嚟賺錢,其實一d做舞台劇既料都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞