想問下,出左第十季 walking dead, 係唔係無人開post ??

267 回覆
4 Like 50 Dislike
諗住試下睇埋ep2 有冇咩驚喜啦, 吊你, 睇左3個字都係講咩面具人悶到嘔, 又核突飛左去最尾, 點知真係全集都係佢地, 即係關左
睇怕真係棄得, 冇賣點
whisper 呢個敵人係完全唔吸引到人睇
話就話主力講人性鬥爭,但咁多季都係咁loop真係換湯不換藥
不如快啲講下個病毒來源跟住完啦
棄咗 真係睇唔到落去.....
除咗rosita仲有邊條女值得睇⋯
Judith
其實對左班扮屍人兩季,講到幾撚勁都投入唔到
屌你扮屍,我遠距離掃射晒你唔走就死撚硬,你粒水我就更加易捉你

真係唔知有咩咁驚
簡單講:靚女死哂+主角唔見哂
懷念頭3季個種緊張
痴撚線上季連大波tara都死撚埋都唔知做乜耶穌死簡直係ON9到極點, 明明個角色咁有發展空間
漫畫終於完左喇

認同前part
但係人地蓄左成批屍 引真屍去前面擋 子彈都唔夠用啦
漫畫最後係咪再冇人類?
係咪收視跌 唔夠錢請咁多人
有冇死
竟然連佢都死埋
成個系列完左佢啦好嗎 不斷吊命破壞經典
問題係主角班人好似無槍

全部都係用矛, 弓箭 冷兵器
耶穌 係個演員自己唔想做

因為佢覺得自己個角色好似變左路人甲咁, 日日 行行企企

而且打救世軍果季, 又要變左 大愛撚, 不停叫人唔好殺救世軍
漫畫最後一集是直接到20-25年後

幾個社區 組成一個國家
由maggie 做總統
周圍都有好多巡邏隊, 所以新一代後生仔幾乎無見過喪屍

仲有人去捉D 喪屍做表演, 然後話:「你知唔知 今時今日, 一隻喪屍係幾珍貴呀??」
想問下今集戴面具個女仔同上季個bb有咩關係
完全唔記得上一季既劇情
其實漫畫有冇講過屍毒點爆出黎
有一集講, 光頭女人 跟蹤主角班人去到, 山寨頂
雙方係到傾數果時
個女人抱住自己個BB , 但BB不停係到喊,
引佐班喪屍埋來,
跟住個女人逼於無奈放低個BB, 跟住新果班幾條女既主角救佐個B
但之後俾山寨頂 有2位公公婆婆 收留佐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞