想問下,出左第十季 walking dead, 係唔係無人開post ??

267 回覆
4 Like 50 Dislike
出左幾日都無人開post

定係我搵唔到??
你唔講真係唔知
棄左劇冇心機追返
垃圾
已棄 Rick都走埋.
Rick 失蹤前都放棄追
出左?
出左

講一班人去救山火, 結果誤闖低語者營地, 被發現
好撚悶唔睇啦
過左界了
又得罪左低語族
第一集悶撚到西咁, 攪左大半集以為發生乜野大件事點知係走去救火救山火拎水桶淋就撲得熄我屌佢老母又唔知做乜鳩要出去晒太陽俾個阿嬸見到, 救撚完火就返歸啦搵戲黎做唔怪得真係無人想睇落去
其實之前rick 離開, 會唔會係一個局

當就快無人睇果陣, 安排rick 回歸
然後同弓佬 深情擁抱, 又提高收視

聽聞maggie今季都會回歸
但係黑妹又走wo
上季睇到一半
就快長到變Big Bang Theory
悶到仆街
悶得濟走咗去睇reddit post
見到個個話season9好正
係咪得連登仔先覺悶
而家講緊season10悶喎師兄season9最正果幕咪就係henry呢條仆街仔死撚左咯
比你講完上wiki睇下,點知原來renew埋S11
Season 11
AMC announced that The Walking Dead was renewed for an eleventh season on October 5, 2019, just prior to the tenth season premiere. Lauren Cohan has been confirmed to be returning to the show as Maggie.
第十季出左一集姐........
個個都話悶到season 10都唔睇

我個人覺得好過season7同8

第一集主要鋪劇情算係咁啦
我淨係想知點解睇完season 9再睇10個陣
覺得好似miss左好多野咁
係咪好多野放左係係ftwd 道
s8我都未睇
Glenn死咗之後已經無追
negan 收咗皮我就當完咗劇
睇到rick同黑刀女
某集無喇喇冇感情線下
一齊咗就棄咗
唔係種族主義但太鳩
前面唔需要咁拖又拖
感情無喇喇一野黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞