不如明天整個撳錢活動,大家集合去總行撳錢

227 回覆
227 Like 1 Dislike
之前班光環撚成日話要人多上國際媒體先好睇
如果大家去總行撳錢,條龍排幾條街,咁唔好睇咩

唔知到時提款會唔會比人告非法集結?邊個去提款就係犯法邊個諗住提番自己既錢就係犯法

話自己無囤地既囤地陳茂波,話香港銀行財政穩健喎
大家咪可以集合去試下提款。如果提唔到係唔係代表銀行無錢?代表銀行無錢,大家既血汗錢無晒。
幫銀行做壓力測試
大家覺得呢個建議好唔好?
明天9點準時集合排隊拎番血汗錢,有冇得諗
罷工係對個政權最撚有衝擊既抗爭手法,但三罷做左咁撚多次,都係得8.5成功,因為計劃左好撚耐,對香港人黎講,個個都只想被罷工,到呢個地步,你仲想做休息撚,而唔乘勝追擊?

勿拆黨鐵!!全民被罷工!!
https://lih.kg/1633581

三樣香港人應同樣憎恨既野:
政府、黑警、黨鐵

呢三樣先係主線
你個啲乜鳩紅藍店,我理撚得你幾時搞?
個啲要休息,冇問題,但咁撚樣都唔食住上,令到全港自動罷工,咁我真係代表我全力支持既香港政府多謝你為香港既經濟服務

唔撚係話和理非冇用,但和勇合一係成場運動既關鍵,兩樣一齊做唔撚得?講緊既係,拆鐵係唔撚會影響人權法,或所謂既民意,但對政權、運動係現時有最大既影響力
大家覺得個建議好唔好
成日話要人多上國際傳媒,排晒大隊上國際傳媒,唔好咩
有用,最緊要係keep住有行動,又可以令藍絲驚
個畫面影到排晒大隊 個個去撳錢
藍絲同班廢老 見到會唔會加入撳埋一份呀?
贊成
而且個重點係呢個活動再多人出黎都唔洗驚
唔洗驚比人圍捕

如果魔警捉撳錢既人
到時比全香港同全世界知拎番自己既錢係犯法,香港金融體系已經無錢,得個殻,香港會有金融危機
大家快d拎番d錢

呢個活動又可以保護大家既錢 又安全 諗唔到點解唔做
班光環撚成日話要畫面靚 塞滿人撳錢唔靚咩
比人充公財產就唔好啦!
得喎~齊齊去撳錢
去邊撳?旺角?
Buy
好主意!
push
齊撳錢
拎錢啊
我覺得撳錢唔洗咁張揚,好危險,純粹個人建議
push
排隊撳1000蚊都得,個活動目的係show到好多人排隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞