【以正視聽】以呢個原則去做,唔使怕有鬼,同埋贏撚硬

957 回覆
1840 Like 15 Dislike
重有有八日就過人權法,林奠而家好明顯就係想阻國際通過法例

今日聯合國已經提哂水,等人權法通過咗政府都唔跪即係唔畀面國際,到時哋地再勇武都出師有名,個人建議依八日可以先俾機會勇武抖下,扮八日都好,等和理非都可以有出場機會
好似之前時代甘摺紙鶴,貼文宣,搞放映會,倒數迎接人權法通過

抗爭方程式:和理--->勇武--->和理--->勇武 我地一定要接力,
純和理會步雨傘後塵,純勇武好易走火入魔,同埋好易輸國際線,
勇武為矛,和理為盾,缺一不可!記住要贏成個戰爭,而唔係一兩場戰役,今次唔可以再輸,
輸咗我哋一定慘撚過新疆

以下係就係我個人認為大家可以跟嘅原則

裝修篇
主線:代表政府嘅建築物
支線:藍絲店鋪 (美心同優品360)
相信大家都打過機,唔打主線嘅話根本一世都唔會贏
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=18qrd4aJnY-TaYsu9jxsA6yp3zlZv9bLO&ll=22.349140081738263%2C114.03676480791023&z=12
(感謝有手足整合咗出嚟,方便大家做主線)
希望各位手足都可以打返主線,支線呢啲得閒做吓就得㗎喇
根本唔使裝修所有藍屍鋪都可以嚇撚到佢哋瀨屎
只需要針對一啲有代表性嘅,例如:美心同優品360就夠了
一嚟可以防止有鬼,如果有其他鋪畀人裝修就知一定係鬼做
二嚟可以針對返政權,國際文宣都易做啲

神獸篇
我好支持手足招喚神獸
但神獸唔是亂招喚的
只有對家出手嘅時候,我哋先可以用呢招絕技(因為咁樣先出師有名)
有啲廢老藍屍係好中意影鳩我哋,但唔代表要打柒佢
只要迫佢del咗佢就可以
見到啲人影相唔好第一吓就屌佢老母,佢唔聽先咁做
要記住,我哋係高質素嘅示威者 (知道前線壓力好大,但希望可以慢慢到咁)

打狗篇
其實到今時今日同班狗對峙嘅目的應該只有
為手足掙取時間做嘢 or 撤退
唔係嘅話同佢哋對峙只會增加傷亡 and 被捕人數
打狗救人,班狗衝埋嚟唔係跑走,要留意有無手足走唔切
唔好留戀陣地戰,一定要快閃

和理篇
唔敢出嚟前線係唔緊要的,但都唔好因為咁而畀籍口自己唔做嘢,您都有好多嘢可以做的
罷工,罷市,罷課同埋推文宣呢啲係基本
最緊要嘅係撐自己友呀!只幫襯黃色鋪,杯葛藍屍店鋪
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=10SCYSkgC9KMC_kAGtLChlGRLWVbk8NTs&usp=sharing
佢哋好勇敢出嚟撐我哋,一定要幫返佢哋
唔好再同我講适咩M記好扺食,要贏就一定要罷食藍屍鋪

三毛篇
今日連登有勁多post都暗地裏叫大家同勇武割席,
嚟嚟去去都係講緊手足做錯,傳播一啲無力感
出完去重要畀人屌,講完一大篇廢話係度指責手足,又無改善方法
見到呢啲post就要善用不推文回覆,以正視畀其他手足睇返
手足做錯,我哋要做嘅係同佢哋講返點樣下次做返好,而唔係指責

不割席,不分化,不完美,可改善
全賴有咁多人支持,先可以行咗咁耐
大家要繼續努力

勇武為矛,和理為盾,缺一不可!
光復香港,時代革命
香港人,反抗
Pish
對店舖:記住唔需要次次硬裝修

1.打電話、EMAIL、無限FAX
想同職員談心又得,講咩都得,幫阿SIR叫下外賣又得總知JAM到佢線就得。有EMAIL既就SEND EMAIL查詢下,有FAX機既可以用下無限FAX大法

2.MEMO紙
有開門就入去叫杯水慢慢坐
無開門既咪留張紙起度寫低自己有咩問或者有咩訴求囉

3.善用1823
食完野集體食物中毒呀,消防設備唔合符規格呢D無理由唔投訴呀?
留意返打完1823之後,佢係要起限期內比返回覆你架
呢招長玩長有,大家打之前要謹慎少少呀

4.蟲系魔法師
知道好多巴絲打鐘意養蟲蟲,但係入店一定要小心唔好倒瀉D寶貝呀(特別起食肆)

對人(限影大頭相/沒有攻擊性/非主攻類):
記住召喚神獸唔係唔得,必須記住係對家首先用武力/拎住武器先可以召喚
但係對住非攻擊形對手都召喚既話觀感就唔係太好睇,仲比左機會對家有煲大
對住非攻擊形既我地可以幫佢飛個靚髮或者化下妝就夠,唔一定要下下爆哂缸先叫成功架
*要記住中年人著緊自己把頭髮仲多過條命

呢場抗爭要贏一定要學識剛柔並用
https://lih.kg/ejjnAS
Pish
越亂 証明林鄭越有用去平亂

越亂就想美國唔好企我們呢到 影響法案辣度

我們拉長嚟玩 條臭西趁越亂 乘機出師有名推其他法

冚家產 蒙面法之後 佢點到會贏

1) 更亂 可推其他乜撚緊急法 96小時乜春之類法

2) 平靜咗 証明條蒙面法係有用 回復少少秩序之類

所以條臭西點都贏

但我地冷靜下先 亂同平靜D的結果 邊個畫面達到制裁目標容易些? 當然我假設大家想班狗賊同我們欖炒! 記得謝蛇移民case? 呢D先至係我哋要的清算目標!

所以 忍一下先 唔好比條臭西帶到我哋!

我不是叫大家晤搞 只是拉長嚟玩 有先後次序

我哋翻新黨鐵計劃延遲二三星期 黨鐡仲會係到 所以押後一下! 大家想想!
[18區開花] 一句講晒,聽日一點定八點?
https://lih.kg/1631933
紅色, 就係撐共撐警大集團。
美心, 吉野家呢啲其實唔可以話佢係黑, 最多係紅, 因為佢地係言論上攻擊抹黑示威者, 呢啲舖既裝修要停, 改為裝飾算, 另外starfuck裝黎意義不大, 因為平時都係比人hea多, 留番個地方俾手足入去涼冷氣, 俾同學仔齋溫書唔幫襯會唔會仲好?

裝修黑色目標應該係黨鐵, 福建幫優品, 富臨系列, 建制派議員既地頭
黨鐵做殺人幫兇, 建制為多年禍害香港根源, 福建幫就真係出埋人去斬手足, 所以全部一定要裝修.

至於藍色, 就係果啲冇乜影響力既撐共撐警小店
Pish
冷靜對待
暫時克制

人權法一過就完全唔洗比面

冷靜對待
暫時克制

人權法一過就完全唔洗比面
push
「認真」各位手足 借東風啊!!!
https://lih.kg/1629930
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞