跪求BLOCK柒屋企廢老睇大陸野嘅方法

21 回覆
5 Like 0 Dislike
屋企嘅廢老成撚日睇YOUTUBE大陸FAKE NEWS,同埋日撚日用WECHAT
睇撚到個腦有病,藍到仆制
請問有無方法BLOCK柒大陸野,等佢睇翻啲正常野
偷偷地幫佢like 番正常page
用緊邊款ROUTER ?
買個樹莓批
LTT之前教過你點block廣告,大概咁就OK
應該,利申P牌仔尻UP
TOTOLINK
唔明
有打算咁做,但部ipad佢每日都用好長時間,我點改都唔夠佢黎
殺左佢唔使煩
呢個教你點樣用樹莓批做router block晒啲Google ads,我唔知對紅PAGE有冇用,起碼BLOCK到堆咩起底網OI大公嗰堆先
https://youtu.be/KBXTnrD_Zs4
我覺得各位手足成日話搞文宣 話要同國際社會搞多d文宣 比全世界知道!!!!係岩既!!!但我覺得除左搞國際文宣 仲要整多d普通話既文宣比下d大陸既人睇下 好似我係fb睇過有段片 o係一個唔知咩地方訪問一個大陸人佢唔露臉但佢都話其實大陸人有d都係支持 我屋企有時又有d大陸人黎 我都會特登開d片比佢地睇 但發覺好多都係廣東話 係youtub想搵d用普通話講反送中既解釋都冇!!!會唔會有多d文宣既手足搞多d普通話既野呀 雖然大陸會block 但總有人用vpn同埋總有機會可以傳到入去 我地要星星之火 可以燎原!!!!令大陸人覺醒!!!!!
thx
香港警察濫權實錄資料庫

https://tl.hkrev.info/police-timeline

仲有英文同日文版 大家落力share俾更多外國人睇!!
佢冇注冊
冇註冊仲簡單,洗曬 D 搜尋紀錄 / 觀看紀錄,之後狂 click 黃色 video,就會幫你推薦大堆黃色 video。
thx.
咁如果youtube呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞