求電視用無線耳機推介

12 回覆
0 Like 0 Dislike
夜晚睇電視唔想嘈到屋企人
請問有冇推介?
係咪應該要買個藍牙接收器(<-想問有冇介紹) 插落3.5mm 電視個headphone位
再搵多個可以用到藍芽嘅耳機就得?
感激萬分
冇要求口既話, 一set買百零蚊ok

冇乜要求,聽到就okay,但最主要係我唔知要買d 咩先可以做到我要嘅效果
我睇過部電視本身冇usb 插位
部機本身都冇藍芽功能
得個3.5mm headphone 位
感激

冇乜要求,聽到就okay,但最主要係我唔知要買d 咩先可以做到我要嘅效果
部機本身都冇藍芽功能
感激

買隻咁嘅嘢

藍芽發射.二百蚊左右 
電視得usb,冇3.5mm
有冇得搞?
舊式無線耳機係用3.5MM插之後紅外線對口
飛利浦中有呀我見

部機本身都冇藍芽功能
感激

買隻咁嘅嘢

唔好意思呀,我睇完youtube都唔係好明呢隻野點運作
可唔可以教教我如果我買左返黎之後要點駁法?
p.s 我有一對藍芽headphone (平時就咁開著佢,我再由電話到簡返個名就播得歌)
感謝你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞