急問!!信用卡問題!

26 回覆
0 Like 3 Dislike
仲係學生,但有返pt
尼緊會去歐洲同日本
各位大神有咩卡有介紹?
第一次申請,唔知有咩好用,咩回贈,海外唔收手續費....
仲係學生,但有返pt
尼緊會去歐洲同日本
各位大神有咩卡有介紹?

eps 唔洗手續費
仲係學生,但有返pt
尼緊會去歐洲同日本
各位大神有咩卡有介紹?

eps 唔洗手續費

即係銀行卡?
八達通仲好用啦
八達通仲好用啦

外國都用到?
仲係學生,但有返pt
尼緊會去歐洲同日本
各位大神有咩卡有介紹?

eps 唔洗手續費

即係銀行卡?

係啊
你要打上去card center開通
跟著記得問埋洗唔洗入pin code
最好早1 2個星期問
八達通仲好用啦

外國都用到?

你唔係唔知呀
仲係學生,但有返pt
尼緊會去歐洲同日本
各位大神有咩卡有介紹?

eps 唔洗手續費

即係銀行卡?

係啊
最好早1 2個星期問

日本都歐洲都可以?
仲係學生,但有返pt
尼緊會去歐洲同日本
各位大神有咩卡有介紹?

eps 唔洗手續費

即係銀行卡?

係啊
最好早1 2個星期問

日本都歐洲都可以?

而家好似唔使開,上次去日本城買野都冇問題
仲係學生,但有返pt
尼緊會去歐洲同日本
各位大神有咩卡有介紹?

eps 唔洗手續費

即係銀行卡?

係啊
最好早1 2個星期問

日本都歐洲都可以?

而家好似唔使開,上次去日本城買野都冇問題

日本城
如果想申請信用卡 dbs eminent/compass 好唔好?
如果想申請信用卡 dbs eminent/compass 好唔好?

好多卡都有手續費嫁啦 銀聯多數唔洗 但係好少優惠
學生可以申請dbs cv 之後直接申請埋black儲里數

好多卡都有手續費嫁啦 銀聯多數唔洗 但係好少優惠
學生可以申請dbs cv 之後直接申請埋black儲里數

感激
咩叫尼緊
咩叫尼緊

尼奧寵物啲朋友
咩叫尼緊

尼奧寵物啲朋友

日本開張銀聯咪算囉,唔洗手續費,好多鋪仲有折添

又唔講要里數定回贈
學生信用卡

又唔講要里數定回贈

里數有咩好推介?

又唔講要里數定回贈

里數有咩好推介?

EPS

又唔講要里數定回贈

里數有咩好推介?

學生想儲里數最好既選擇就係申請左cv 再申請black

申請compass visa 快捷link:
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/cards/compass-visa-platinum?Cr_Ind=True&RefCode=6870377197367119&source=MGMEDM

申請dbs black快捷link:
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600121657&fb_ref=Default

另外如果學生有6萬存款可以放係渣打 申請渣打asia miles

想用銀聯就唔好申請匯豐 交易需要手續費

又唔講要里數定回贈

里數有咩好推介?

http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/cards/compass-visa-platinum?Cr_Ind=True&RefCode=6870377197367119&source=MGMEDM

http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600121657&fb_ref=Default

另外如果學生有6萬存款可以放係渣打 申請渣打asia miles

打咁多野就係想人地用你條ref link申請,然後你有回贈賺姐

又唔講要里數定回贈

里數有咩好推介?

hsbc依家海外多5x 頭萬5
11x=4.4%回贈 扣返1%銀聯手續費仲有3.4 代下
一定Wewa卡唔洗講

用黎買機票/book酒店4%回贈,簽夠$400仲有得係app抽獎,獎金獎品至少都有$20,抽到獎品品岩心水即刻換返做$$,入返落你戶口

佢好似仲有幾個消費類別都有4%,但唔記得左係咩了

利申:簽旅遊野一定用佢,仲幫埋屋企人簽
信用卡有d銀行會免銀行的手續費
但visa/master本身的手續費就免唔到
去日本有得用銀聯就最好rate
Visa/master有時睇你彩數 即係當日匯價
試過用AE (要比2%手續費)計出黎都靚仔過用visa
梗係睇月結單先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞