Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
之前去東京搵asics tiger專門店

點知jip埋左

全日本係咪冇曬asics tiger專門店

神戶仲有好似係

之前去澀谷有間賣潮鞋嘅,可以睇睇,叫Kicks Lab
第一對Tiger 響嗰度買
留名

我剩係買asics着 呢排買左呢對
Asics少眾得嚟幾好睇
想搵對灰色有冇咩介紹
有冇人買咗colette crossover?

邊到先? gel v?

Yes ar gel v yukata

講真好柒,成個鞋面都係wifi

太過花個面

我覺得有點普通

著過兩次出街,覺得有啲浮誇,唔知點襯好

黑皮褲
想買對黑白色,但之前對有暗花嘅kayano又買唔到,全黑都得,求推薦

黑皮褲

咁咪仲浮誇
啱啱買左kayano 23做馬拉松跑鞋
人生著過最舒服既鞋
想買對全白鞋
GEL LYTE III定V 好

邊度買平 我見IG都6 7百蚊
CPU 又唔多見有

利申: 有一對nimbus 16 好撚舒服
留名
有對tartherzeal 3
一對tarther Japan
一對 gel v
想買對全白鞋

CPU 又唔多見有

官網訂 安全d

個個都話7,但我覺得好著過NB 998

Gel iii 7?
想入手但唔識
留名學野
想買對全白鞋

CPU 又唔多見有

V 理論上舒服過iii,加上如果你本身腳掌唔闊大,著V好正
Cpu要睇分店,如果你只係想買普通全白的話,我之前見銅鑼灣 時代附近果間Cpu都算多款, iii V kayano 都好似有全白
想買對全白鞋

CPU 又唔多見有

官網訂 安全d

thx 巴打 留意幾時減價先
想買對全白鞋

CPU 又唔多見有

V 理論上舒服過iii,加上如果你本身腳掌唔闊大,著V好正
Cpu要睇分店,如果你只係想買普通全白的話,我之前見銅鑼灣 時代附近果間Cpu都算多款, iii V kayano 都好似有全白

其實我都想買V 多 我好細腳架咋
今日出去睇下有無先
thx 巴打
鐘意iii個底多過v

Gel iii 7?

隻色7姐,但我覺得唔錯呀,從未撞過鞋
轉左 GEL-QUANTUM 360 跑左三個月暫時黎講呢對緩衝性真係唔錯。

岩岩入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞