Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike

之前因為足底筋膜炎
搞到好多鞋都著唔到

估唔到Asics 解決到我既煩惱
襟著 又舒服
黎緊去Working holiday,想買對gore tex gel V著

會唔會有新款
有冇ching 知道kayano 24 同23有咩分別,宜家個對23着到蝕緊,想買過對新,同埋想問吓有冇邊度近排特價
淨係鞋身有分別, 24個款同設計會好過23,
依家正價做緊8折, 舊色有減價, 睇下邊個會平d
唔係講笑 ,著完v 再著其他鞋就知v 幾撚舒服
有998同kayano trainer

kayano舒服過998 勁多
請問如果kayano23著9號半,想買對GTX, 要唔要買大半號, 唔該晒各位巴打
giga, 馬拉松, 運動家, asics專門店都有, kayano 24我試著過要大半碼,
glv我唔知你係買正常碼or大半碼
有free shipping咩???
咁又真係幾平 想買kayano
去大板睇v睇唔啱
最後買咗呢對 都好舒服
想問下如果平時企得耐買邊隻款好 ?
同埋我腳踭痛
GT2000, Kayano 24
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞