Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
我有對asics glv買大咗,有冇人肯接收
紫色防水款,冇著過出街 只係試著

https://t.me/Talckm
有興趣的巴打 歡迎加我tg傾

補充size 係us7.5 255mm
有d 咩款前後gel? 舒服 唔介意樣

日日開工粗著
未著過asics,想問下邊個系列舒服,可以長時間著住行都唔會好攰 我本身闊腳
放knicks同sage us11.5有冇人岩

如果係US10

Knicks 10.5
有無巴打知邊度仲有呢隻款既虎走4賣?
有冇巴打係afew store 入手asics
想搵人夾單

https://t.me/Zbooooo

係咪紅白色果隻?
未著過asics,想問下邊個系列舒服,可以長時間著住行都唔會好攰 我本身闊腳

pish

pish

應該ASICS gel lyte v 可以試下先
買Gel-Lyte III係咪要買大半個size
點解無也巴打著Onitsuka Tiger

去CPU 試size 啦

其實唔同物料做鞋身都有分別,最好去試下先買,如果無得試就買大半碼一定無死
利申有5對GL3
放sage us9 mint us9.5
有冇巴打岩

其實唔同物料做鞋身都有分別,最好去試下先買,如果無得試就買大半碼一定無死
利申有5對GL3

全部唔同size?
有冇巴打岩

Sage幾錢

利申有5對GL3

全部唔同size?

唔係,全部us8.5~us9,半碼之內
只係要試上腳先知fit size係咩
想買對Onitsuka Tiger mexico 66 李小龍色
但係我見個底薄到咁會唔會無咁好著
利申:著開NB
新手想問係咪大部外國網都好貴運費
有冇巴打岩

Sage幾錢

$1800 全新

pish

話說有冇全黑 想返工想下

pish

話說有冇全黑 想返工著下
巴打門點睇呢對?舒唔舒服?
巴打們點睇呢對?舒唔舒服?
巴打門點睇呢對?舒唔舒服?

個底偏硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞