Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
幾時再出靚色gore tax
gel3著us9咁gei mai應該著幾多?
Saga 係唔係唔再出
2款lite 都太窄

MITA 呢對Gel Mai係相靚過實物

暫時覺得crossover kith果3對最正 同之前藍黑白果對

暫時覺得crossover kith果3對最正 同之前藍黑白果對

認同,依家想買返KITH 白色

認同,依家想買返KITH 白色

我之前入左白色 唔記得邊頁po過相 布家唔捨得著😍
想入對gore tax 香港邊到會有貨?定上網買會好啲? 求各位巴打指教
想入對gore tax 香港邊到會有貨?定上網買會好啲? 求各位巴打指教

快嘅咪去有門市嘅ig shop

快嘅咪去有門市嘅ig shop

終於到左,asics d襯色係幾靚!
個底都幾舒服
有冇巴打留意 Gel Kayano Trainer Knit 隻 Space Dye色
Multi colour 好好J
有冇巴打留意 Gel Kayano Trainer Knit 隻 Space Dye色
Multi colour 好好J

我覺得trainer knit好難襯
終於喺END買咗對夢寐以求嘅GEL LYTE V
不過俾完錢先醒起未入DISCOUNT CODE

請問有乜discount code 可以用?
Overkill 做緊7折
有興趣可以去望望
有冇巴打賣asics x reigning champ既衫褲
大家有無幫襯過 asics jpn 個 Facebook page
大家有無幫襯過 asics jpn 個 Facebook page

貴撚到
有冇人有興趣夾end clothing 買asics
https://t.me/fuckboyhk
對Volcano 2.0 尋日到左 真係好撚正
真心覺Asics啲鞋唔錯。重點係唔洗周街同人撞鞋。

agger 加丄自己嗰對好舒服

幾靚 邊1到買
大阪有冇Asics 買?
大阪有冇Asics 買?

有一間專門店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞