Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike

有冇人夾

個價合理

我都想知

ebay有平d
但冇我sz

有冇人夾

呢個堅定流?

有冇人夾

個價合理

我都想知

ebay有平d
但冇我sz

唔合理
正價好似都係150usd左右
要食炒都買d collab款啦,買gtx都係為防水姐,我覺得太貴唔係好值

同埋隻色已經4年前,無啦啦有咁齊size,流流地
有冇巴打著過gel kayano knit? 覺得點? 我gel5著us10, kayano knit應該著幾多

買咗等運返香港
邊度有得睇佢最新款?

有冇人夾

個價合理

我都想知

ebay有平d
但冇我sz

唔合理
要食炒都買d collab款啦,買gtx都係為防水姐,我覺得太貴唔係好值

咁去邊買好

有冇人夾

個價合理

我都想知

ebay有平d
但冇我sz

唔合理

咁去邊買好

呢個濕9 PAGE 已經 UNFOLLOW左
D鞋貴到飛起 舊款扮大特價 都要成千

有冇人夾

個價合理

我都想知

ebay有平d
但冇我sz

唔合理

咁去邊買好

呢個濕9 PAGE 已經 UNFOLLOW左
D鞋貴到飛起 舊款扮大特價 都要成千

前兩頁有巴打講過邊度有
Kayano其實舒唔舒服

Asics Gel Kayano Knit黑好定墨綠好

Asics Gel Kayano Knit黑好定墨綠好

諗住買3m黑色
官網最穩陣,但款唔齊
Asics Gel Kayano Knit
香港有冇邊度可以試size?
睇中 Gel Lyte V Hal Medic
除左ebay 仲有無其他入手方法
睇中 Gel Lyte V Hal Medic
除左ebay 仲有無其他入手方法

end 記
樂天Mita有得賣黑豹gel mai
終於喺END買咗對夢寐以求嘅GEL LYTE V
不過俾完錢先醒起未入DISCOUNT CODE
http://www.pys.com/asics-men-gel-lyte-v-gray-soft-grey-light-blue-ash429y-1041-60

買左呢對,而家7折唔駛$500
正!!!

好耐之前係cpu見到有呢對,賣300幾,但得龍船size

500內買到gore tex好抵
今年仲有冇咩令人期待既crossovet
今年仲有冇咩令人期待既crossover

order咗cut咗我單,買唔到

order咗cut咗我單,買唔到

me too, 話要3-D Secure Credit Card

呢對好似幾型下
呢排都著緊gore tex,尋日見無落著左flyknit,跟住打完波落大雨

久違左好耐濕左對襪既感覺

gore tex真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞