Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
兩對gore tex著足兩星期,日日都落雨

半滴水都冇入過

我之前係asos買,但依家已經冇晒
因為呢d舊色黎,好少地方/網仲有所以好難搵
eBay會多d但唔齊size

對上一次出glv gore tex係呢兩隻色,會比較易搵

依2對官網仲有
想買

6PM 特價梗

第一對紫橙色係咪好難搵啦

我都覺得果對好靚

我都覺!!!
但已經係3年前出既色,搵唔到自己size

係邊度搵到 有冇key word or link g

其實都係ebay,ebay都冇既話應該都冇乜途徑可以搵到
Rf 果對 volcano 2.0 2k, 入唔入得過 好心郁

係 gel lyte 3 唔係柒d 果對

Gel diablo 柒咩
2對都有

我覺得柒柒地
巴打原價入?
諗緊買唔買對 gel lyte 好 好靚價

Diablo 原價 Gel lyte StockX 買
Diablo 越睇越正
6pm 宜家做緊免運費
係咪只限國內
Rf 果對 volcano 2.0 2k, 入唔入得過 好心郁

2k入喇
Between 係二手?

2k入喇

全新

仲平過官網+shipping
巴打係邊道見到?想入對US10

我之前係asos買,但依家已經冇晒
因為呢d舊色黎,好少地方/網仲有所以好難搵
eBay會多d但唔齊size

對上一次出glv gore tex係呢兩隻色,會比較易搵

依2對官網仲有
想買

6PM 特價梗

第一對紫橙色係咪好難搵啦

我都覺得果對好靚

我都覺!!!
但已經係3年前出既色,搵唔到自己size

係邊度搵到 有冇key word or link g

其實都係ebay,ebay都冇既話應該都冇乜途徑可以搵到

ebay唔識用 最怕買左假野
想問而家邊對抵著?
新出個d對對都過千買唔起

end 減價 4百幾買左對gel v,7百幾買左對gel mai

仲未送到

end係邊個網
去親d英國 美國網 , 平個d都無us9 size
想問而家邊對抵著?
新出個d對對都過千買唔起

end 減價 4百幾買左對gel v,7百幾買左對gel mai

仲未送到

end係邊個網
去親d英國 美國網 , 平個d都無us9 size

搵到lu

2k入喇

全新

Stockx
細size 可能平d 我著 7 號

Lm 等巴打post入手圖

2k入喇

全新

Stockx
細size 可能平d 我著 7 號

想問巴打,大阪有冇asics tiger舖頭,會啦會平啲
想問巴打,大阪有冇asics tiger舖頭,會會平啲
邊到仲買到全新goretex 嘅gel lyte iii/v?
想買對落雨著

連運費唔洗8舊
想外國網買對Gel-Lyte V
NIKE US9 ADIDAS US8.5
應買幾號
想問下巴打們, 如果跑步10k 計,
kayano, gt2000, cumulus 邊對好D?
定係分別唔大
小弟著開mizuno 對wave rider 17, 上次落雨跑完, 而家勁臭

gt2000啦,kayano重重地
有冇巴打著過gel kayano knit? 覺得點? 我gel5著us10, kayano knit應該著幾多

有冇人夾

有冇人夾

個價合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞