Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike

入左對黑,身痕入埋對白...真大獲

對白色好靚

再...毒下巴打你

3M 白色堅型, 不過真係有陰影, 白色鞋只買皮料

啱啱到
.
.
.
.
呢個月咁買法,食杯麵都頂唔住

巴打你係咪asics 代言人,咁多鞋

啱啱到
.
.
.
.

我都想,我係見到D款啱心水先買
無記錯之前響高登,都有位巴打都儲落好多asicstiger
我呢度可能只係佢一小部份

啱啱到
.
.
.
.

我有6對😂

啱啱到
.
.
.
.

我有6對😂

你都好, 我新手啱啱先買咗3 對, 有排入坑

gelsight個人覺得唔好著

佢同gel3分別大嗎 我只係著過gel3 見宜隻靚色

香港專門店cwb都有,勁好襯,可惜唔透氣
我對gel lyte iii PEACOCK BLUE/BLACK太耐無著好似發咗霉 你地會點洗

香港專門店cwb都有,勁好襯,可惜唔透氣

今日係尖咀拎過上手, 不過係另一隻色,好靚

想去睇黑白實物,香港入手??
有冇巴打有gel iii US9.5既collab放
想揾volcano同footpatrol
TG : https://t.me/chunwaizzz

Thanks so much

有無人有興趣

有冇人買過呢對? 幾似Nb 247但型啲

呢對賣緊500蚊到
大家覺得呢對點?好唔好著?岩唔岩跑步同出街?
利伸:新手第一次買asics

呢對賣緊500蚊到

好著 款就見人見智

呢對賣緊500蚊到

好著 款就見人見智

好舒服 買啦。 Btw 咩網咁平

呢對賣緊500蚊到

好著 款就見人見智

ZAL_R_買的
btw呢對500幾算係平

佢同gel3分別大嗎 我只係著過gel3 見宜隻靚色

我gl3 us8.5, gel sight us 8
而且gel sight比較“銀“腳

呢對賣緊500蚊到

好著 款就見人見智

ZAL_R_買的
btw呢對500幾算係平

香港來講係, cpu賣8xx/9xx ,gel v, 某d配色減左就5xx
有無巴打知李小龍果對邊到有得買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞