Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
Mita 25th Anniversary US10 全新

幾錢

tg我, tlhb2014
錯過左依對

睇下黎緊買唔買依對

岩岩買左黑色果對

黑色邊到有?

日本好似斷哂, 基本上歐洲好多網都有貨

其實黑色靚但好似無特別, OG 真係特別好多

我都係岩岩去原宿買,行左幾間都係得藍白
得一間有黑

官網有啦 👋🏻
有對Asics x Saint Alfred Gel Lyte V "AFTER DARK" GORTEX US11
有興趣 tg:wizwcl
突然咁靜。。。

原來自膠, 黑白色gel mai 係90's 已經有,成日以為新色,仲未有心出去睇黑白色實物,有無巴打買咗有上腳圖睇下

RF 版 白色幾型,橙色我覺得有d 似大陸特步feel
突然咁靜。。。

原來自膠, 黑白色gel mai 係90's 已經有,成日以為新色,仲未有心出去睇黑白色實物,有無巴打買咗有上腳圖睇下

RF 白色靚呀 值得入手 我都買左對 不過運過來果陣個盒爛左
突然咁靜。。。

RF 白色靚呀 值得入手 我都買左對 不過運過來果陣個盒爛左

有無落過地?

網上睇個包裝靚到唔捨得著
突然咁靜。。。

有無落過地?

落左地 好少著 驚搭鐵迫 俾人踩
突然咁靜。。。

有無落過地?

前幾頁我po過白色啲相

第一對獻醜了
突然咁靜。。。

有無落過地?

前幾頁我po過白色啲相

我對ub 俾個行李轆過黑哂
有冇人買過porter
依家上網甩見到有賣 同gel mai 好吸引

係咪同porter合作果對 第一日就去買左

入左對黑,身痕入埋對白...真大獲
有冇人買過porter
依家上網甩見到有賣 同gel mai 好吸引

有,見到有就唔好諗...買!

襯褲來睇
依家係大阪,想買對gel lyte3/5
有冇巴打知邊到多款啲?
同埋outlet同專門店價錢係咪差唔多
依家係大阪,想買對gel lyte3/5
有冇巴打知邊到多款啲?
同埋outlet同專門店價錢係咪差唔多

大阪心齋橋有間專門店 淨係賣Asics tiger
想請教香港邊度多asics羽毛球鞋買?謝

岩岩到

對白色好靚

啱啱到
.
.
.
.
呢個月咁買法,食杯麵都頂唔住

襯褲來睇

小弟腳瓜粗,手頭一條jogger都冇...
平時著都係短打船襪,或者長褲就算
平心而論,knit 款都係row褲腳或者jogger會好睇好多

對白色好靚

再...毒下巴打你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞