Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike

大家覺呢對點?

我想買 香港揾唔到

2016年頭款,cpu賣曬, 我知有個網有,但加運費成900蚊

http://c.b0yp.com/h.5B9Upm?cv=rnnHZtuwd4n&sm=bb6357

淘寶

聽巴打講呢間係真野 係asics大陸既代理 好似香港cpu咁既角色
之前仲有sand layer原價賣 但係我手慢賣唔到

謝你呀巴打, 我在Z字頭香港網店買左啦! 489

仲未到手, 應該後星期三到

咩色?想睇襯非窄腳牛效果

買咗黑色, 本身想買ultraboost traple black,但價錢離地最後放棄轉入asics

想買全白kayano knit,600幾蚊我見到

我都見到,我對全白ultraboost 好易污糟,淺色織面太難打理先放棄

真係 織面易黄

邊到有600幾蚊

有無興趣share 運費, 每人90左右, fedex3-4日就到

買咗黑色, 本身想買ultraboost traple black,但價錢離地最後放棄轉入asics

想買全白kayano knit,600幾蚊我見到

我都見到,我對全白ultraboost 好易污糟,淺色織面太難打理先放棄

真係 織面易黄

邊到有600幾蚊

有無興趣share 運費, 每人90左右, fedex3-4日就到

total幾錢 可唔可以俾link黎睇下先?

有冇goretex gl v
錯過左依對

睇下黎緊買唔買依對

岩岩買左黑色果對

黑色邊到有?
錯過左依對

睇下黎緊買唔買依對

岩岩買左黑色果對

黑色邊到有?

日本好似斷哂, 基本上歐洲好多網都有貨

其實黑色靚但好似無特別, OG 真係特別好多
錯過左依對

睇下黎緊買唔買依對

岩岩買左黑色果對

黑色邊到有?

Asics tiger Hk 個ig 話catalog 有 990蚊
錯過左依對

睇下黎緊買唔買依對

岩岩買左黑色果對

黑色邊到有?

Asics tiger Hk 個ig 話catalog 有 990蚊

行左幾間都唔見有擺出黎
我仲搵緊呢款藍白色
錯過左依對

睇下黎緊買唔買依對

岩岩買左黑色果對

黑色邊到有?

行左幾間都唔見有擺出黎
我仲搵緊呢款藍白色

Ig 淨係po左黑 可能得黑
http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=546762777492
呢到有 990人仔 中國代理
錯過左依對

睇下黎緊買唔買依對

岩岩買左黑色果對

黑色邊到有?

行左幾間都唔見有擺出黎
我仲搵緊呢款藍白色

http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=546762777492

錯過左依對

睇下黎緊買唔買依對

岩岩買左黑色果對

黑色邊到有?

行左幾間都唔見有擺出黎
我仲搵緊呢款藍白色

反而中國有OG 色

計過英國同中國差唔多價,硬係感覺英國好d
錯過左依對

睇下黎緊買唔買依對

岩岩買左黑色果對

黑色邊到有?

行左幾間都唔見有擺出黎
我仲搵緊呢款藍白色

我頂...想衝,不過淘佬野...
歐洲我見到有大貨,齊碼
落雨必著gore tex gel V,什麼防水噴霧都是垃圾

見水tum都唔洗避

不過有d人唔知你呢對防水仲以為你傻仔特登走去踩水tum玩水

巴打呢款邊到有得買 上網都唔見有人標明gore tex

想問+1
之前去日本都唔見有

好少款有goretex

落親雨都一定吹奏一下goretex
落雨必著gore tex gel V,什麼防水噴霧都是垃圾

見水tum都唔洗避

不過有d人唔知你呢對防水仲以為你傻仔特登走去踩水tum玩水

巴打呢款邊到有得買 上網都唔見有人標明gore tex

想問+1
之前去日本都唔見有

好少款有goretex

落親雨都一定吹奏一下goretex

Mita 25th Anniversary US10 全新
錯過左依對

睇下黎緊買唔買依對

岩岩買左黑色果對

黑色邊到有?

行左幾間都唔見有擺出黎
我仲搵緊呢款藍白色

歐洲我見到有大貨,齊碼

應該真野 之前睇過啲報道話會係天貓上架 同佢跟足官網啲款
錯過左依對

睇下黎緊買唔買依對

岩岩買左黑色果對

黑色邊到有?

行左幾間都唔見有擺出黎
我仲搵緊呢款藍白色

歐洲我見到有大貨,齊碼

我之前入手左kith 果對白色 Asics mai 真係好靚
Mita 25th Anniversary US10 全新

幾錢
對Gel kayano knit 全白邊度會有得買?
對Gel kayano knit 全白邊度會有得買?

同問
錯過左依對

睇下黎緊買唔買依對

岩岩買左黑色果對

黑色邊到有?

日本好似斷哂, 基本上歐洲好多網都有貨

其實黑色靚但好似無特別, OG 真係特別好多

我都係岩岩去原宿買,行左幾間都係得藍白
得一間有黑

係喎 同上次gel lyte v gore tex 一樣買左無耐香港就有了
gel mai個底好唔好著?睇落隻gel好似係新科技
gel mai個底好唔好著?睇落隻gel好似係新科技

同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞