Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike

同原價連運費差唔多

等埋對白色

同原價連運費差唔多

同原價連運費差唔多

呢對靚到傻

呢對靚到傻

網面

呢對靚到傻

網面

30周年版個種網,好核突

呢對靚到傻

網面

真心柒

呢對靚到傻

網面

真心柒

勁似mizuno 跑鞋個d大網眼.......

呢對靚到傻

網面

真心柒

勁似mizuno 跑鞋個d大網眼.......

笑左
終於order 咗第一對 Asics Kayano Trainer Knit black

下對會買Gel Mai,好型棍

求上腳圖

仲未到手, 應該後星期三到

咩色?想睇襯非窄腳牛效果

買咗黑色, 本身想買ultraboost traple black,但價錢離地最後放棄轉入asics

想買全白kayano knit,600幾蚊我見到
終於order 咗第一對 Asics Kayano Trainer Knit black

求上腳圖

買咗黑色, 本身想買ultraboost traple black,但價錢離地最後放棄轉入asics

我都見到,我對全白ultraboost 好易污糟,淺色織面太難打理先放棄

求上腳圖

我都見到,我對全白ultraboost 好易污糟,淺色織面太難打理先放棄

真係 織面易黄

同原價連運費差唔多

同原價連運費差唔多

落雨必著gore tex gel V,什麼防水噴霧都是垃圾

見水tum都唔洗避

不過有d人唔知你呢對防水仲以為你傻仔特登走去踩水tum玩水

大家覺呢對點?

我想買 香港揾唔到

2016年頭款,cpu賣曬, 我知有個網有,但加運費成900蚊

http://c.b0yp.com/h.5B9Upm?cv=rnnHZtuwd4n&sm=bb6357

大家覺呢對點?

我想買 香港揾唔到

2016年頭款,cpu賣曬, 我知有個網有,但加運費成900蚊

http://c.b0yp.com/h.5B9Upm?cv=rnnHZtuwd4n&sm=bb6357

淘寶

大家覺呢對點?

我想買 香港揾唔到

淘寶

聽巴打講呢間係真野 係asics大陸既代理 好似香港cpu咁既角色
之前仲有sand layer原價賣 但係我手慢賣唔到

見水tum都唔洗避

巴打呢款邊到有得買 上網都唔見有人標明gore tex

見水tum都唔洗避

想問+1
之前去日本都唔見有

見水tum都唔洗避

想問+1
之前去日本都唔見有

好少款有goretex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞