Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
求diablo 有冇人買到想放

好想要

上網收左對,好想快D到

幾錢收
錯過左依對

睇下黎緊買唔買依對

岩岩買左黑色果對
錯過左依對

睇下黎緊買唔買依對

岩岩買左黑色果對

black btw有d似puma R698

好想要

上網收左對,好想快D到

幾錢收

200 usd 收,計嘛ship我諗1700 1800 到香港

呢對gel lyte v gore tex 重有冇可能搵到

外國網都難...goretex係cpu之前多

今日著出佢出街

Asos仲有,但得返us7

我都著緊

呢對gel lyte v gore tex 重有冇可能搵到

外國網都難...goretex係cpu之前多

今日著出佢出街

Asos仲有,但得返us7

我都著緊

gel v 好舒服, 但好大舊.同重....

kayano輕同舒服, 但好sporty...
買左對3火山 好貴
gore tex 款要比平時gel lyte v 再買大半碼?
落雨想買番對

好想要

上網收左對,好想快D到

幾錢收

200 usd 收,計嘛ship我諗1700 1800 到香港

咁平? 邊度收到 我都想要

佢有D size 比較平,反而巴打你3火山收幾錢?
買左對3火山 好貴

幾錢?
終於order 咗第一對 Asics Kayano Trainer Knit black

下對會買Gel Mai,好型棍

佢有D size 比較平,反而巴打你3火山收幾錢?

我係絲 3300 今個月又洗突
終於order 咗第一對 Asics Kayano Trainer Knit black

求上腳圖
想問下香港有邊度會多款d

求上腳圖

仲未到手, 應該後星期三到

求上腳圖

咩色?想睇襯非窄腳牛效果
Nubuck面你地通常點清潔?

有麂皮專用清潔劑架,或刷

呢對都好靚

求上腳圖

咩色?想睇襯非窄腳牛效果

買咗黑色, 本身想買ultraboost traple black,但價錢離地最後放棄轉入asics

有麂皮專用清潔劑架,或刷

邊隻好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞