Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
有無巴打知到如果著開V既,著3.1洗唔洗特別買大/細一個size

有無巴打知到如果著開V既,著3.1洗唔洗特別買大/細一個size

我自己買就一樣
Porter個對
Porter個對

有咩方法買到
求link
Porter個對

如果鞋款係gel iii就好
最近入手
有無巴打着過Gel-Kayano Evo ??好唔好着?
Porter個對

點樣買到
好想買對gel lyte V
好想買對gel lyte V

V 舒服呀 好好著
最近入手

最近入手

忍左好耐 覺得太貴
但真係忍唔到 見到實物 更加覺得值
最近入手

忍左好耐 覺得太貴

巴打係邊度買?
佢官網d款好唔齊,上enclothing 運費又貴
最近入手

忍左好耐 覺得太貴

巴打係邊度買?

我都係識人收 我見stockx 個價 都係接近 我平小小
前排見人係fb grp 放 巴打有興趣可以睇睇
你地啲asics 係邊到買?
之前著過一對好舒服,出街款嚟,但香港無乜出街款賣

香港要行貨有既 都係得CPU 好似
要多D款 都係上網訂

香港要行貨有既 都係得CPU 好似
要多D款 都係上網訂

咩網?驚買到假野
最近入手

忍左好耐 覺得太貴

巴打係邊度買?

我都係識人收 我見stockx 個價 都係接近 我平小小
前排見人係fb grp 放 巴打有興趣可以睇睇

Homage 平左唔少啦 初頭出個陣 炒到好貴
有無巴絲買過Asics gel mai

有入salmon同militia
上腳好靚
係個Special Box大左D

上腳好靚

好後悔果陣無買到 睇相都好靚
Porter個對

點樣買到

岩岩睇facebook page
25/2香港porter專門店有得買
但係$1390 42-44無半碼

上腳好靚

好後悔果陣無買到 睇相都好靚

依家stockx 個價唔算太貴 有啲原價都有
Porter個對

點樣買到

岩岩睇facebook page
25/2香港porter專門店有得買
但係$1390 42-44無半碼

唔知多唔多貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞