Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
仲有邊度多款或者咁多位巴打上開咩網買

其實唔同時期出既glv 都會有軟硬分別。而家新款既glv 真係硬左好多,我覺得最軟既glv 係8 ball

睇師兄你有d研究咁
想請教除左8 ball有邊款會淋d, saucony既都ok,因為想體驗下人地話舒服到踩屎既感覺 (唔好叫我真係去踩屎 )

saucony可以試下grid9000
堅正

有對Gird SD真係好撚舒服

fb group, ebay
asics 既聯名款先係精細粹

ebay驚買到假野
btw點睇呢款?
巴打們點睇Facebook個 Asics Jpn group

買左呢對,岩岩寄到黎

我鐘意著闊既鞋,平時買開nike既tts係有鬆
呢對都係買左tts,長度同nike差唔多,不過因為好包腳所以會緊d,但可以接受

終於買到岩心水既gore tex款+第一對asics
巴打們點睇Facebook個 Asics Jpn group

好貴

依款邊度有得買

依對真係正
但見到好多外國網都sold out

好貴

係咪堅野?

其實唔同時期出既glv 都會有軟硬分別。而家新款既glv 真係硬左好多,我覺得最軟既glv 係8 ball

睇師兄你有d研究咁
想請教除左8 ball有邊款會淋d, saucony既都ok,因為想體驗下人地話舒服到踩屎既感覺 (唔好叫我真係去踩屎 )

saucony可以試下grid9000
堅正

有對Gird SD真係好撚舒服

Saucony 造功曳,不了

買左呢對,岩岩寄到黎

呢對都係買左tts,長度同nike差唔多,不過因為好包腳所以會緊d,但可以接受

呢對幾正喎巴打,邊度入手?同幾錢?

留名

依款邊度有得買

同問

買左呢對,岩岩寄到黎

呢對幾正喎巴打,邊度入手?同幾錢?

我係asos買 900蚊左右 但得返一個size

Ebay可能都有,有d仲平
得閒可以去C.P.U到睇下,唔算貴,偶然會有驚喜。
上面對GLV gore tex CPU當年打左個8折,唔洗900。

Btw,邊到有純白 kayano evo賣,行左好多間都係得灰,或者唔係evo.

ebay驚買到假野
btw點睇呢款?

我本人超鍾意著呢對
上面對GLV gore tex CPU當年打左個8折,唔洗900。

Btw,邊到有純白 kayano evo賣,行左好多間都係得灰,或者唔係evo.

上外國買啦
[quote]得閒可以去C.P.U到睇下,唔算貴,偶然會有驚喜。

上外國網買啦

http://www.prodirectselect.com/products/Mens-Shoes-ASICS-GELKayano-Trainer-Evo-White-H707N0101-151026.aspx?

接實
剛去左原宿,asics唔多,adidas, nike呢啲美牌就多,係見到對gl5白色皮叫靚,所以都係上網算,試size去cpu

下一對想買

我之前見過同我果對gore tex另一隻色,紫灰黃果對
CPU賣300幾

不過冇我size買唔到
有無巴打知到如果著開V既,著3.1洗唔洗特別買大/細一個size
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞