Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike

有冇巴打對呢對有興趣?
k11個間唔係專賣跑鞋?
定係有其他鋪

上面CPU 唔係專門店
算好齊款
k11個間唔係專賣跑鞋?
定係有其他鋪

上面CPU 唔係專門店
算好齊款

呢對好靚 K11 都有 不過驚骯髒冇買

姐係我以為隻腳會"憾"入去 但冇
唔知係鞋款問題定試得唔夠真
我係cpu試 其實都好著既
但太少款+有d貴 所以冇買到 其實想買對asics/saucony好耐

你係咪著慣咗ub先咁 glv都話唔舒服 我反而覺得個鞋底無咁彈隻腳板底無咁易攰

但太少款+有d貴 所以冇買到 其實想買對asics/saucony好耐

你係咪著慣咗ub先咁 glv都話唔舒服 我反而覺得個鞋底無咁彈隻腳板底無咁易攰

其實唔同時期出既glv 都會有軟硬分別。而家新款既glv 真係硬左好多,我覺得最軟既glv 係8 ball
有對全新US 9
ASICS X TITOLO GEL LYTE III 'PAPER CUT'
有冇巴打有性趣?
tg: Sneaker111

其實唔同時期出既glv 都會有軟硬分別。而家新款既glv 真係硬左好多,我覺得最軟既glv 係8 ball

睇師兄你有d研究咁
想請教除左8 ball有邊款會淋d, saucony既都ok,因為想體驗下人地話舒服到踩屎既感覺 (唔好叫我真係去踩屎 )

無話唔舒服 只係無想像中咁舒服 同埋都幾重

睇師兄你有d研究咁
想請教除左8 ball有邊款會淋d, saucony既都ok,因為想體驗下人地話舒服到踩屎既感覺 (唔好叫我真係去踩屎 )

saucony可以試下grid9000
堅正

買左呢兩對返黎,唔識襯

上面個對邊到買
全黑gel邊度有??
全黑gel邊度有??

CPU見到有
lm

有冇巴打對呢對有興趣?

呢對叫咩名?
留名一身蟻
呢兩對gr 好正

有冇巴打試過美國官網買?
可以點ship

東京outlet入
呢兩對gr 好正

依d款係邊到會買到
好靚
呢兩對gr 好正

依d款係邊到會買到
好靚

上面果對cpu 有,而家仲有八折
下面果對喺undefeated 網站上面有,希望遲d cpu 都會返啦

發光果時係下面咁

仲有對Skysensor
3.1依家咩價位

個個都話7,但我覺得好著過NB 998

紫色難襯wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞