Asics 討論區

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
有冇巴打想買ASICS, 小弟要著12號, SNS END. FEW睇中果D色都冇碼, FB 有個PAGE叫ASICS JPN 賣緊我想買果隻色$999 一對, $2488 3對, 即一對$829, 有冇多2個巴打一齊夾?

我想買下邊果2對,end. 都要669+180=850蚊,但冇碼。
如果冇巴打夾我就999買一對

今日extra 15%off 我都想買asics

仲有SALE?

BTW
佢SIZE CHART好奇怪
我而家著緊GEL LYTE V US8
應該揀咩碼

我發現D碼好亂,
END. UK10=US12=28.5CM
但美國官網係US12=29.5CM
我去SNS又發現UK11=US12=29.5CM
完全唔知信邊個

應該係女裝

買左呢兩對返黎,唔識襯

買左呢兩對返黎,唔識襯

嗚呀~上面個對 好正

買左呢兩對返黎,唔識襯

哇呢兩對靚到,下面果對邊到有
有冇巴打想買ASICS, 小弟要著12號, SNS END. FEW睇中果D色都冇碼, FB 有個PAGE叫ASICS JPN 賣緊我想買果隻色$999 一對, $2488 3對, 即一對$829, 有冇多2個巴打一齊夾?

我想買下邊果2對,end. 都要669+180=850蚊,但冇碼。
如果冇巴打夾我就999買一對

今日extra 15%off 我都想買asics

仲有SALE?

BTW
佢SIZE CHART好奇怪
我而家著緊GEL LYTE V US8
應該揀咩碼

我發現D碼好亂,
END. UK10=US12=28.5CM
但美國官網係US12=29.5CM
我去SNS又發現UK11=US12=29.5CM
完全唔知信邊個

應該係女裝

佢啲size真係好鬼怪
之前係度買左對uk8 見佢個chart寫住係US10 EU42
實物變左us9 eu41.5
谷谷地腳之後都好少著 哂左隻色

買左呢兩對返黎,唔識襯

哇呢兩對靚到,下面果對邊到有

footpatrol 上面果對都算易襯呀 我都有
腳掌闊有冇邊對好介紹?
腳掌闊有冇邊對好介紹?

Gel lyte saga

買左呢對 著落好舒服
腳掌闊有冇邊對好介紹?

姐係gel lyte同saga都ok?
gel mai 同lyte iii.i係咪都係聯名先有既款
腳掌闊有冇邊對好介紹?

姐係gel lyte同saga都ok?

Saga先啱,記錯名
知唔知邊到有gel-kayano
ASICS好少人
淨係落雨先著asics,2對gore tex

超級掂,唔係腳眼入水都絕對唔會濕到入面,之前紅雨黑雨著,返到屋企襪頭仲係乾的
淨係落雨先著asics,2對gore tex

超級掂,唔係腳眼入水都絕對唔會濕到入面,之前紅雨黑雨著,返到屋企襪頭仲係乾的

留名
仲未沉
有冇ig shop介紹
有冇巴打知邊到有呢?
有冇巴打知邊到有呢?

靚!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞