[繼續推爆] 搞左呢份野等三萬黑警都要接受國際審判 [2]

2361 回覆
2732 Like 5 Dislike
推爆佢
期待英文版
辛苦了手足

“人權法”要人
https://lih.kg/1631063

求幫推,做好文宣戰線

前幾日收到一條錄音,唔可以公開俾你哋聽,但係 from 一個香港同國會嘅中間人。

總之內容係DC 呢邊已經做緊嘢
華府嚟緊呢個星期放假
官員嘅 assistant 趕喺星期五收工前搵中間人同我哋講

-華府嘅官好多時只用 twitter
-美國傳媒開始 focus 落咗示威者用暴力,所以政府要立蒙面法
-叫香港人重申五大訴求,唔好錯 focus
-如果可以搵衝衝子拍片證明我哋由始至終都係要五大訴求,無變過
-如果可以,搵衝衝子提供埋自己嘅 story behind, 點解要行出嚟做衝衝子,做咗衝衝子之後有咩 hard time
-幫手瘋狂 Twitter 香港情況,但最好唔好提示威者暴力同拉返同五大訴求有關

唔好問我fact check。因為我唔可以disclose 來源。美國戰線每一個source都好寶貴。

如果大家因為蒙面法而留係屋企的話,唔該開個Tweeter同全世界講多D五大訴求同係因為警察暴力,因此示威者要抵抗。

光復香港
時代革命

香港人加油
新聞資料搜集!!
PUSH
PUSH
PUSH
PUSH
puhs
點解冇人組隊圍狗宿?
https://lih.kg/1631372
PUSH
2個附錄我輕輕咁睇過 係有講返佢地點濫權 不人道 引用條例
但我覺得係份report入面 係咪應該分析返 或者描述下 令到香港人咁嬲既 612 721 831 呢 令到睇既人更明白成件事
好想快d有英文
再推

“人權法”要人
https://lih.kg/1631063

國際文宣要人,求推爆

前幾日收到一條錄音,唔可以公開俾你哋聽,但係 from 一個香港同國會嘅中間人。

總之內容係DC 呢邊已經做緊嘢
華府嚟緊呢個星期放假
官員嘅 assistant 趕喺星期五收工前搵中間人同我哋講

-華府嘅官好多時只用 twitter
-美國傳媒開始 focus 落咗示威者用暴力,所以政府要立蒙面法
-叫香港人重申五大訴求,唔好錯 focus
-如果可以搵衝衝子拍片證明我哋由始至終都係要五大訴求,無變過
-如果可以,搵衝衝子提供埋自己嘅 story behind, 點解要行出嚟做衝衝子,做咗衝衝子之後有咩 hard time
-幫手瘋狂 Twitter 香港情況,但最好唔好提示威者暴力同拉返同五大訴求有關

唔好問我fact check。因為我唔可以disclose 來源。美國戰線每一個source都好寶貴。

如果大家因為蒙面法而留係屋企的話,唔該開個Tweeter同全世界講多D五大訴求同係因為警察暴力,因此示威者要抵抗。

光復香港
時代革命

香港人加油
呢份野每日都要推一推
pish
呢個report 個scope 唔係case study
所以無集中寫 單一事件, 同埋
612 片我地已經包左唔少
721 其實元朗黑夜 鏗鏘集經緯線已經做得好好
831 無足夠證據講發生咩事, 只有好多謎團
所以我地無做到, 只係有提有d 咁既事, 同埋希望真係有媒體繼續去追查
請見諒, 但我地資源實在非常有限,
你會唔會願意去 lead 條 team 集中睇呢D事再寫專題報告?
點解有人幫你地連登仔打好哂都冇人推
PISH
好撚勁呀 辛苦曬!!!!!!
願榮光歸香港
推到有人接手8月尾至9月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞