剛剛分手既你,入黎傾下,一齊互相扶持好無?

1001 回覆
7 Like 16 Dislike
加油,呢段時間唔易捱
我扶持你
因咩事嬲你?
一係淡 一係有第二個
能夠做到咁絕,大多係後者。
點解我咁清楚?因為我都係被dump低
咁似我嗰個既
我嗰個天秤仔好仆街 希望絲打你唔係遇到啲咁既人

去完旅行返黎香港無啦啦話分手 但話仲想同我一齊仲愛我 不過因為我地以前有啲問題發生過 佢想要啲時間俾自己擺低嗰啲事 叫我等佢
咁我都冇得揀架啦..
初頭一個星期都仲有聯絡
但之後佢又去左旅行 由佢去旅行開始就怪怪地 都仲有覆下msg既但同平時佢去旅行會同我聯絡既行為好唔同
我問佢佢話驚我鬧所以唔敢搵我
然後到佢又一個星期之後返到黎香港
就乜撚都唔同晒lu 瘋狂藍tick我唔聽我電話
問佢做咩佢話叫我俾時間佢唔好逼佢
問係咪我有咩做錯左所以咁樣對我 佢又話唔係我錯
咁我都信佢想俾空間佢 其實我好唔開心但都唔敢chur佢
一直維持左兩個星期 即係加加埋埋過左一個月
到最後係我自己唔小心發現原來佢已經有第2個
但我都唔想信 因為佢叫我等佢架嘛
於是我鼓起勇氣約佢攤牌
而原來佢叫我唔好逼佢既同時 其實佢真係已經有第2個
我dllm 一個月前你仲同我講愛我叫我等你 2個星期唔洗你就同左第2個
但都仲話愛我嗰下好野 到依家都仲話愛
係兩個都愛 不過愛新嗰個多過愛我咁喎
我真係想講句 食屎啦你

利申 分左手2個月
我唔會再信咩俾時間大家冷靜
一切都係假😭
8年
半個鐘頭前正式宣布死亡
因咩事😨?Are u ok?
前日分手
take care bro
可能已經唔愛你,感情話變就變。
咁樣先最難受 寧願你同我嗌場交話我知問題出係邊
Me2,佢都就生日。我連whatsapp都唔知應唔應該同佢講生日快樂。
諗到呢到已經覺得樂可悲,曾經日日講早晨早抖既人,如今連句生日快樂都唔敢講
分開冷靜緊 又係無乜朋友可以傾 依家壓力又大
唉 如果同我拍拖拍得又攰又辛苦 不如你飛咗我算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞