司法炸彈,膠通換成鐵呢單CASE可能一次過救到手足,推到612同星火入黎明。

519 回覆
1212 Like 2 Dislike
大家盡量諗多一步。

影到警察插贓嫁禍,膠通換成鐵通,大家只係一心想救健仔一個人。

但大家只要死抓這個機會不放,其實係有機會解救晒全部嘅人(機會幾微都係一線生機)。

因為三個月以來的插贓片段,所揭示的不只是警隊腐敗,更加反映了搜證系統的崩壞,呈堂證供之不可靠。而檢控主任正正是拿着這些虛假證據,去入香港市民嘅罪(大家已遺忘了檢控官上月去信鄭若驊投訴),於是檢控主任都成為了幫兇。

反過來,更多市民要透過互相幫助自行蒐證去幫自己脫罪,無罪推定玩完喇,香港司法漸漸已與大陸的司法接軌了。

誰破壞了香港的法治?

如果所有審判和案例都是以栽贓的舉證系統為基礎,香港還有甚麼法治。

這些全都是疑點,而疑點利益歸於被告,我相信你明白我說甚麼。

根本不需要等特赦,因為警渣自毀長城,敗壞了舉證,令全部人無罪了。

作者

https://www.facebook.com/yhmetblogspot/?__tn__=kCH-R&eid=ARDTNY1daSyFVg9qCZv02ZG0fvQXaWAqhcLZYVv4zHWcundyhoHFUGWKn5cBrSWZLX_DEFerv1gJGDF1&hc_ref=ARRCK2_5lMfKRIQvS1fsMwN-6Xpi26i3VOojvdpWhdOpDixq7I0GiRxtzo0hcjobtHQ&fref=nf

----------------------------------------------------------------------------------------------------
除左插贓嫁禍,臥底偽裝示威者,恐嚇示威者。都可以證明班死差佬蒐證過程不公。
只要將所有不利於差佬蒐證過程片段、證據收集,交上庭,證明差佬係呈交證據有問題,而且唔單至限於呢單CASE,而係成個運動都係,將班差佬變成無信譽。

退一步黎講,如果發大件事,插贓嫁禍俾外國知道,再鬧到沸沸洋洋,證明香港連唯一保證既司法系統都失效,結果會席: 一係香港攬炒,一係就係國際壓力下,將香港司法系統推到從來。
推到健仔出黎
唔好等受害人,我地自己做文宣,寫信俾外國。
大家幫手收集證據,將link同證據 PO係留言
重來咪比位支共插人入去
重點係
1. 製造假證據。
2. 蒐證過程有問題。
3. 檢控方用栽贓的舉證系統為基
礎。
佢哋一拉人,阿爺文宣組就即刻作好大話稿,所以你見到黑警班狗官,政府發炎人,遠在天邊嘅駐英大屎劉曉明,全部都係未審先判就話鐵通。

效率之高,統一口徑之快,可見幕後操縱嘅人真係落足全力同香港玩,一定係有勁多維穩經驗嘅人話緊事。
推唔到
唔止依單
唔識搞 只能推(p牌)
清算popo呀!!!
物證假證據 人證不可靠證人
警方不可信
救手足啊

高等唔得就上訴去終審
幫手推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞