10月2 便衣爆門踢葵興工廈!!

225 回覆
693 Like 35 Dislike
[ 過程, 結尾, 總結, 建議 ]
葵興 10月2日 下午 有便衣爆門踢工廈,
我有兩個兄弟拉左,
係葵興比人拉,但係勾去馬安山
我地有車有律師吊尾跟到,
唔係要每間狗屋踢先揾到。
我地想影相同拍片都比狗趕走左

到狗屋律師即刻做野,
但都比佢地拖左幾個鐘。
最尾,兩個保哂出黎,
比狗打到仆街,入襲警。
兩個都入暴動,
非法管有(武器,第一危險藥品).
盜竊同襲警。

佢地突登著便衣唔 show pass爆門,唔出聲以為係賊緊係打9佢,到兄弟郁手,就 show pass話自己係狗屈鳩佢襲警。

好在兩個倉都有 cam. 直接 send data上網,一定打得甩,不過過程比人打到爆哂。

律師方面,基本野,
襲警,但係爆門同冇講自己係狗等同入屋行劫郁手自衛,合法。一定打得甩。
(!!!如果有講就唔好郁手!!!)

武器 就算係出cos用 / 擺設用,但係金屬上到庭難打,依家餐刀都入9你。

藥方面打到,
盜竊方面打到(冇單唔等於係偷)

落過場既裝備如果有片影到,
同影到個刻有做嘢 (入硬)
但如果只係影到人在場,
影唔到埋牙 = 非法集結。(易打)

暴動睇證據。

兄弟兩個依家都勾噹噹,同咩住幾條褲

Ps:
大家個倉 / 屋企外內一定要裝cam!
(一定要有錄音!!!)
(要直接 send data上網既!!!)
因為兄弟比狗打爆左之後班狗整撚爛個cam, 但 data一早 up左上網啦柒頭!

如果真係咁唔好彩冇 cam, 冇人幫,冇律師。記住一句!
!!!唔好再講我冇野講!!!
以前香港仲有小小用,依家唔得!
乜春都講佢知。唔洗比人打,唔洗被自殺
講唔關自己事又好,講自己冇去過又好,唔督人出黎就 ok.
48拋番你出黎,先揾律師,但記住之後上庭前同律師交代番佢地迫,同埋當時食左藥精智不清 = 口供作廢

如果倉或者屋企有金屬刀劍/燃料/落過場既裝備,盡快清,幫手傳🙏🏻

大約係咁先,有更新我會留言再講
自推吖
pish
我無嘢講 都唔得?

各位小心
好彩有cam
屌,推啊推啊
被人打就被人打
一定唔可以亂講野
乜春都講佢知。唔洗比人打,唔洗被自殺
講唔關自己事又好,講自己冇去過又好,唔督人出黎就 ok.

48拋番你出黎,先揾律師,但記住之後上庭前同律師交代番佢地迫,同埋當時食左藥精智不清 = 口供作廢

咩玩法? 花式入查?
點都係我無野講!
樓下睇路
上網爆哂自己啲案情畀人聽
d 狗打爛cctv?
幫推求片
https://lih.kg/1613355
又係呢d post
頂 打漏左
我代友post 嫁炸
比左律師 唔公開得
仲有咩新招丫網軍
其實警暴或政法委暴係繼續升級緊
不過呢兩日攤透同調防而已.
屌你啦,點都係講我無野講!
點都係無野講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞