由課室裡有人死咗開始……(4)(解謎篇)

715 回覆
481 Like 9 Dislike
東東 同 明明 到底同東明有咩關係
Live
lm
推爆佢
留名
推推推
陸天晴同吳天光失散左果段時間發生左咩 佢依家好似冷靜得有d唔尋常

我都咁覺得,成日形住其實佢都已經變成同黨

會唔會其實佢地自己就係第三代clone 但一開始比人放左係第個環境當實驗所以唔知情

我都有諗過 一二三代其實都係同一班人黎 有同一個樣
老師可能係其中一個研究人員 睇唔過眼/叛變而free哂上兩代既人出黎
陸天晴同吳天光失散左果段時間發生左咩 佢依家好似冷靜得有d唔尋常

我都咁覺得,成日形住其實佢都已經變成同黨

會唔會其實佢地自己就係第三代clone 但一開始比人放左係第個環境當實驗所以唔知情

我都有諗過 一二三代其實都係同一班人黎 有同一個樣
老師可能係其中一個研究人員 睇唔過眼/叛變而free哂上兩代既人出黎

可能天光係第四代試驗品。。。
lm
因為寫緊個結局,所以想將放工後最精神的時間放在寫結局上,之後的更新時間會改到比較夜少少,因為要文字校對(雖然校咗都會有錯),所以每日更新時間將會係約11點至12點倒,不見不散。

有事會講底,病了向大家請假,死了就報夢。

謝謝各位,一個正評,一個推,我都感動萬分。
東東 同 明明 到底同東明有咩關係

因為寫緊個結局,所以想將放工後最精神的時間放在寫結局上,之後的更新時間會改到比較夜少少,因為要文字校對(雖然校咗都會有錯),所以每日更新時間將會係約11點至12點倒,不見不散。

有事會講底,病了向大家請假,死了就報夢。

謝謝各位,一個正評,一個推,我都感動萬分。

加油,巴打
留名
推下
推呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞