由課室裡有人死咗開始……(4)(解謎篇)

715 回覆
481 Like 9 Dislike
最尾好似冇講到袁淋淋個病有咩重要性?定我miss左
其實係唔係sjogren syndrome
最尾好似冇講到袁淋淋個病有咩重要性?定我miss左
其實係唔係sjogren syndrome

應該會喺神秘章節講。
神秘章節我應該會放喺實體書。
出書要買的讀者,約定好了!

最近為咗寫呢篇文,剛好三月又係自己工作最忙時期,又有final project,都真係幾chur……
雖然話就話喺網上免費寫,但post得上嚟,的確有種責任,有啲辛苦都要完成佢,而且寫嘅過程係開心嘅,
更好在有你哋班讀者,有時仲叫我唔好咁辛苦,真係好感動。
對於讀者,除了不斷謝謝,都唔知仲講咩好。

寫完休息咗幾日,但終於「去live感」係有點空虛……

其實我寫文係好急,因為成日抱住想快啲完成嘅感覺,所以我啲故通常唔會超過三個月。所以如果有睇開我以前啲故,都知道我埋尾會有啲急,可能就係性格問題……今次可能叫做有少少可以衝破到性格障礙。

今次呢篇故試咗好多新野,至少我從來未試過用拙劣嘅畫功解話,從來未試過瘋狂切換視覺,雖然唔知道咁樣好唔好,但於我鋪排同講述故事係有啲方便。

我會繼續累積經驗,總括而言,希望下次會寫得更好。
幾時有下個故
終於完喇
由多手㩒入去第一個post睇左第一篇就追到而家
好好睇
一定會買實體書收藏
跟住啲故都要加油
期待下個故

大概幾時出書呀
可唔可以講下死剩左咩學生同佢地嗰班點
終於完啦 個結局好sad但好有意思 出書必買
期待下個故

大概幾時出書呀

預計五月
可唔可以講下死剩左咩學生同佢地嗰班點

但……有show名嘅……好似死唒……
係得返啲無名氏……
Umm...還有陳心儀嘅……林啟超……張小強……
整返個詭異同學會
期待下個故

大概幾時出書呀

預計五月

必買
留名支持
用左兩日從開頭睇到ending 多謝樓主比寫左個好故比我地睇
d文筆差到
多謝樓主既故事
真係好好睇
Support!!
好睇!
Cd-rom 開左個Ac 留明
好好睇支持樓主
d文筆差到

唔好得個講字 係就俾啲有用嘅建議同改善方法
講就凶狠 做就碌撚
d文筆差到

唔好得個講字 係就俾啲有用嘅建議同改善方法
講就凶狠 做就碌撚

鍵盤戰士真係冇得輸
唔講以為李白杜甫個堆都係佢徒弟
好好睇~支持
繼續謝謝大家支持。

我會繼續力求進步,無論文筆或者各方面……

我而家都開始構思/寫緊新故,
預計要等到五月尾倒先出到新故,
我知大家有唔少DSE緊,
加油!俾心機!!
繼續謝謝大家支持。

我會繼續力求進步,無論文筆或者各方面……

我而家都開始構思/寫緊新故,
預計要等到五月尾倒先出到新故,
我知大家有唔少DSE緊,
加油!俾心機!!

加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞