Gopro 8 出左無人講

81 回覆
1 Like 38 Dislike
BTW香港依家邊度有得買8既電池
官網運唔到電池
MoBo plus (個fd買咗,話坐地起價,好似$220一粒 vs 官網$170)
X成 有啊
暫時7仔都未有換機需要
香港比得500整冇可能官網唔可以?
因為香港代理只係幫你寄去gopro
500蚊抵比啦
新手買左8 但勁快冇電 係咪正常 已熄wifi 同gps 個d 野
痴線 咁點解gopro 會岩做運動d 人用 有d 中伏感覺
巴打知唔知唔插電池 齋駁尿袋攞電咁樣用有冇問題 即係長時間咁用
佢意思係唔插電池,定你講緊尿袋有問題?
係呀 唔用電池 齋靠尿袋
有冇巴打用hero8有以下問題:

Gopro連線iPhone XS , Gopro 拍片/相日期係24號,即時睇Gopro媒體櫃日期顯示25號,會跳左1日(實情可能係跳左UTC+8個鐘)。但dl落gopro媒體櫃或者dl返去iPhone相簿又正常顯示24號
補充:用android 又無哩個問題
請問買嚟拍1歲左右嘅小朋友啱唔啱用?有咩配件必買?
gopro8 有電子防手震嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞